Yes, we can

Van Neptunusplein naar Zwaaikom

De verhuizing naar de Zwaaikom gaat definitief door. Joepie! Afgelopen week hebben we de puntjes op de i gezet en afspraken gemaakt met het Kringloopcentrum. We zijn opgelucht dat we een nieuwe plek gevonden hebben. Dit keer geen leegstandsbeheer, maar een definitieve plek waar we nog jaren vooruit kunnen.

599 Overeenkomst Kringloop
Roben de Kloet en Mieke Bleij, directeur van het Kringloopcentrum, bezegelen de afspraken met een handdruk

Hoe gaan we het inrichten?

Op dit moment is onze nieuwe ruimte nog de opslagruimte van het Kringloopcentrum. Het Kringloopcentrum verplaatst deze ruimte. Door het plaatsen van een muur, krijgen we vervolgens een eigen ruimte van 160m². Dat is minder dan we nu hebben, maar daar staat tegenover dat de ruimte 6.80m hoog is. Een tweede verdieping past er makkelijk in, maar dat is helaas te kostbaar. Ook zou het betekenen dat we op de werkvloer dan nauwelijks meer daglicht hebben. Daarom hebben we gekozen voor een gedeeltelijke overkapping middels speciale steigers. De steigers gebruiken we voor de opslag van fietsen. Maar we hebben niet alleen fietsen die we kwijt moeten, we hebben ook tientallen spatborden, sturen, voorvorken en honderden wielen. Hoe geven we die een overzichtelijke plek? En wat voor een kleuren gebruiken we in onze nieuwe werkplek? We willen een frisse aangename ruimte met een heldere indeling. Vragen te over. De komende maand gaan we ons hier over buigen. Vanaf half juni kunnen we de nieuwe ruimte inrichten. Begin juli openen we op  de nieuwe locatie. Werk aan de winkel.

 

601 Huidige situatie Kringloop
Onze nieuwe werkplek, nu nog opslagruimte van het Kringloopcentrum. 

Fietsen uit Amsterdam

We prijzen ons gelukkig met alle fietsen die ons worden aangeboden. Deze week werden we verrast door fietsenmaker Jan van Wijk uit Amsterdam die van een 20 oude fietsen af wilde. We hebben ze met een busje opgehaald. Mooi fietsen waren het niet, maar het levert ons genoeg bruikbare onderdelen op. Dank je wel Jan.

600 Amsterdamse rijwielzaak

Delen:

0 thoughts to “Yes, we can”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *