Wel en wee

Onrustige weken

We hebben onrustige weken achter de rug met een paar flinke aanvaringen op de werkvloer. Meestal is het op de werkplaats juist rustig en gezellig, maar de sterren stonden deze weken anders. Tot overmaat van ramp kreeg onze 1e fietsenmaker Roben bonje op de kermis. Hij kreeg keiharde schoppen in zijn rug en heeft zijn hand geblesseerd. Werken is er even niet bij. Hopelijk hersteld hij weer snel.

De Alliantie

Huismeesters van woningbouwcoöperatie De Alliantie hebben de weg naar De Fietswerkplaats gevonden. Niet om fietsen te kopen, maar om fietsen te brengen. De huismeesters ruimen regelmatig kelders van flats op. Fietsen die er veel te lang staan en waar niemand meer naar omkijkt, mogen wij dan komen halen. Daar zijn we ontzettend blij mee. Dank je wel!

Welkom Serena

Een paar weken geleden kreeg Francis haar baby. Afgelopen week, om precies te zijn vrijdag 6 november om 10:32, was het de beurt aan Bianca. Ook zij kreeg een wolk van een dochter: Serena. Hopelijk wordt Serena net zo’n goede fietsenmaker als haar moeder. De felicitaties aan Dennis en Bianca namens ons allemaal.

Serena
Serena
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *