Wel en Wee Deel 2

Roben

Met de gezondheid van Roben gaat het nog niet goed. Hij is inmiddels al drie weken thuis en heeft naast een zwaar gekneusde rug, een hersenschudding waarmee het maar niet echt wil vlotten.

425 Politieoproep

 

Bedrijfsuitje

Afgelopen week hadden we ons jaarlijkse bedrijfsuitje. Een tafeltennistoernooitje en aansluitend wokken. Natuurlijk hebben we getwijfeld om het door te laten gaan in verband met de zwakke gezondheid van Roben, maar toen Roben aangaf wel mee uit eten te kunnen gaan, sprongen de seinen op groen. Het werd een buitengewoon genoeglijke avond.

420 Tafeltennis 7
Vooraan Paul en Daan en aan de ander tafel Jason met Stefan
421 Tafeltennis 8
Kevin en ik (net zichtbaar) en aan de andere tafel Dominique en Natascha. De foto’s zijn gemaakt door Emrah

We speelden met twee teams tegen elkaar. En de prijs voor het winnende team? Een ingelijste foto die  in de werkplaats komt te hangen. Het werd een superspannend gevecht dat met nog twee wedstrijden te gaan in 6:6 eindigde. We spraken af dat bij de laatste potjes het doelsaldo zou tellen. En werkelijk waar, ploeg A won met 21-13 terwijl ploeg B won met 21-12! Winst met het kleinst mogelijke verschil. En wie waren de winnaars?

424 Winnaars 1
Het winnende team: Stefan, Jason, Ton, Kevin

Wokken

Daarna lekker wokken in Hoevelaken. Vooral zelf je eten kunnen kiezen en zelf kunnen bepalen wanneer je wat eet, maakt het wokken tot een ongedwongen festijn.

416 Wokken 1
Het hele cluppie bij elkaar. MIddenin Roben die in de camera kijkt.
428 Stefan ijs
Stefan hier met zijn derde ijsje! Hij kon er geen genoeg van krijgen 🙂

Dominique

Na het heerlijk avondje uit, kwam de volgende ochtend de anti-climax. Dominique kreeg een telefoontje dat zijn moeder een ernstig ongeluk gehad had en in levensgevaar verkeerde. Haar situatie is inmiddels iets verbeterd maar nog steeds zorgwekkend. We duimen voor haar en Dominique.

429 Duimen voor geluk

 

 

Delen:

0 thoughts to “Wel en Wee Deel 2”

  1. Inderdaad wel en wee in jullie club, maar m.i. kunnen jullie dat goed hanteren. Pluim voor de fietsenwerkplaats. Met groet, IEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *