Weggooien? Welnee

Nieuwe Flyer

We hebben nog heel wat fietsen staan die we op gaan knappen, maar omdat we met veel zijn, gaat het snel. Onze vormgever Nick heeft voor ons een nieuwe flyer gemaakt die we in heel Amersfoort verspreiden. Vooral bij de AH’s omdat ze daar zo’n fijne prikborden hebben 🙂 Alle overbodige fietsen zijn bij ons welkom en krijgen een tweede leven. Zegt het voort, zegt het voort.

Flyer 2015
Bianca op de buis

EVA TV, de lokale omroep, heeft vorige week televisie opnamen gemaakt in De Fietswerkplaats. Bianca werd geïnterviewd en gefilmd terwijl ze aan het werk was. Afgelopen weekend was het resultaat op de buis te zien. Bianca hield een bevlogen verhaal. Jammer alleen dat ik weinig mensen ken die naar naar EVA TV kijken… Maar je weet maar nooit.  Alle reclame is welkom.

Bianca bij EVA

Stefan komt ons team versterken

Sinds vorige week is Stefan ons team komen versterken. Stefan houdt vooral van het spaken van wielen en het repareren van naven. Hij werkte voorheen in de fietswerkplaats van Zon en Schild maar omdat hij de afstand te groot vond, werkt hij nu bij ons. Welkom Stefan. We hebben genoeg kromme wielen en naven die niet werken, dus maak je borst maar nat.

Stefan met lasbril en slijptol
Stefan met lasbril en slijptol
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *