We hebben wat te vieren

Ronald komt erbij

Ronald heeft ruim een jaar als vrijwilliger bij ons gewerkt. Vanaf deze week is hij onze nieuwe vennoot en dus mede-eigenaar van De Fietswerkplaats. Welkom Ronald, gefeliciteerd!

 

Ronald heeft in een jaar tijd ontzettend veel geleerd. Met hulp van Dennis, onze gediplomeerde fietsenmaker, krijgt hij de technische kant van het fietsenmaken langzaam maar zeker onder de knie. Op het vlak van klantencontact hoeft hij van niemand meer iets meer te leren. Hij is een kei in het samen met de klant uitzoeken van de meest geschikte fiets. Een waardevolle aanvulling binnen ons bedrijf.

 

Om het te vieren trakteerde Ronald op een schitterende taart. Heerlijk.

 

Een nieuw gezicht

 

 

Sinds twee weken werkt Rais als vrijwilliger bij De Fietswerkplaats. Hij heeft een korte cursus als fietsenmaker achter de rug, dus hij weet wat hij wil. Heel veel plezier Rais!

Opwaaiende zomerjurken

Zie je het beeld voor je? Meiden in een zomerse jurk op de fiets die één hand op de knie houden en met de andere hand sturen. Onhandig, onveilig. Toch? Ton ging op onderzoek.

 

 

Als je de hand van je knie haalt, waait de rok omhoog. Oeps. Ton verzon een list en vroeg Sally van het naaiatelier van het Kringloopcentrum hem erbij te helpen. En dat deed ze.

 

De oorspronkelijke rok
De rok zonder dat er nog iets aan gedaan is

 

De rok met drukknopen in het midden vastgezet

Dat is het ei van Columbus. Sally naaide aan de voor en achterzijde van de rok een drukknoopje. Van de buitenkant onzichtbaar. Voordat je opstapt, klik je de drukknopen vast. Veilig fietsen is dan appeltje eitje. Gewoon met twee handen aan het stuur. 🙂

 

 

Delen:

2 thoughts to “We hebben wat te vieren”

    1. Gefeliciteerd met jullie nieuwe vennoot en nieuwe aanwinst en was de taart lekker ? Nog even over de rok op de fiets. Nog voor mijn tijd was de oplossing een z.g. vlinder aan de rok te bevestigen. Dat was een verzwaarde speld die de rok keurig liet hangen en niet meer opwaaide. Misschien ook een oplossing. Met groet, IEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *