Wauw

In de pers

We hebben vorige week in meerdere kranten gestaan. In het AD, Amersfoort Nu en de Stad Amersfoort. Met een prachtige foto gemaakt door Eric Hartog, de vriend van Francis. De berichten maakten melding van een recordaantal fietsen dat we in het eerste kwartaal gekregen hebben, namelijk 110. Het gevolg? Nog veel meer fietsen. De afgelopen twee weken hebben we er zo’n 60 fietsen bijgekregen! We zijn hier echt heel blij mee. Kregen we voorheen vooral fietsen uit Amersfoort Noord, door de krantenartikelen krijgen we nu fietsen uit de hele stad. Top.

Roben, links en Ton. Apetrots met de gekregen fietsen.
Roben, links en Ton. Apetrots met de gekregen fietsen.


Onverwachte hulp

Vorige week heeft Marjolein bij ons stage gelopen. Een snuffelstage van een week. Ze bood aan ons te helpen met schoonmaken en opruimen. Nou, daar hebben we geen nee op gezegd. Want opruimen is niet echt ons sterkste punt…De vloer en de tafels blonken als vanouds. De stage is met goed resultaat afgesloten, maar aan de vloer en de tafels is dat inmiddels niet meer te zien. Wanneer kom je weer Marjolein? 🙂

Marjolein sorteert de verschillende onderdelen
Marjolein sorteert de verschillende onderdelen


Samenwerking

Sam van Samcycle, koopt oude winkelwagens op en bouwt die om tot bakfietsen. Hijzelf zorgt voor al het laswerk, waarbij hij aan de bak een deel van een fietsframe last. Aan ons heeft hij gevraagd om een proefmodel rijklaar te maken. Een leuk experiment. De bakfiets vertoont nog diverse kinderziektes, de stabiliteit laat nog te wensen over, maar daar is het dan ook een prototype voor. Prachtig deze samenwerking, een prima initiatief.

www.samcycle.nl
www.samcycle.nl
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *