Wat zal 2016 brengen?

Een terugblik op 2015

We zijn in 2015 flink gegroeid, zowel in omzet als in aantal medewerkers. Een belangrijke gebeurtenis was de verhuizing in augustus van de bibliotheek in Zielhorst naar ons huidige pand op het Neptunusplein. We hebben dat goed doorstaan. Sommigen van ons hebben nog heimwee naar ons vorige pand, maar de inzet is er niet minder om.
Op persoonlijk vlak hebben we te maken gehad met de geboorte van twee baby’s, geweldig, maar tegelijkertijd zijn we het afgelopen jaar geconfronteerd met het overlijden van twee ouders. Dat heeft een grote impact op ons bedrijf gehad, in die situaties is fietsenmaken opeens helemaal niet belangrijk meer. En toch staan er dan weer klanten op de stoep, toch gaat het bedrijf door. Mooi om te zien: Waar de een pas op de plaats moet maken,  is de ander in staat om een extra stap te zetten. Zonder die extra stappen hadden we het niet gered.
En nog iets anders moois. We hebben in 2015  in totaal 600 fietsen van Amersfoorters gekregen. 600 Fietsen die ons gratis gedoneerd zijn, dat is toch ongelofelijk. Omdat we alle fietsen op moeten slaan in het opkopersregister, beschikken we over de namen en de adressen van onze gulle gevers. Ze krijgen dit jaar allemaal een nieuwjaarskaart van ons in de bus. Een hele klus, maar wat geeft het, voor wat hoort wat.

431 KerstPost sorteren
Druk aan de slag met het verzendklaar maken van de nieuwjaarskaarten

Onze nieuwjaarskaart van 2015.

De aller, allerbeste wensen van ons allemaal.

429 Kerstkaart De Fietswerkplaats
Op de bovenste rij, van links naar rechts: Emrah, Stefan, Kevin, Roben, Dominique, Jason, Paul. Daaronder Ton, Baby Sara in de bakfiets, Moeder Francis en Natascha. Aan de voorkant van de bakfiets Michael en Daan.                                         

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *