Wat Mooi

Opgeruimd staat netjes

Goed en overzichtelijk opbergen van tweedehands onderdelen is een vak apart. Gelukkig hebben Jaap en Patrick dat in de vingers. Van het gezegde ‘wie wat bewaart, die heeft wat’ trekken zij zich niks aan. Ze keuren, ordenen, selecteren en alleen alleen de beste materialen blijven over. Onze nieuwste aanwinst is de onderdelenkast. Die hadden wel al, maar we wisten nooit of het onderdeel dat er in lag wel werkte of niet. Dat is nu anders. Elk onderdeel is door hun vingers gegaan, alleen de beste onderdelen hebben een plek in de opbergbakken bemachtigd. Dit maakt het werken met tweedehandsonderdelen wel even anders.

 

 

Stormachtige tijden

In normale tijden staan de fietsen die we te koop hebben buiten. Binnen hebben we een zee aan ruimte. Maar nu het alsmaar blijft regenen en stormen, is het andersom. Buiten staan maar een paar fietsen, binnen is het overvol. Om te voorkomen dat de fietsen die buiten staan, omwaaien, hebben we extra plantenbakken neergezet waar we de fietsen aan vast zetten.  Het is een noodoplossing, maar het werkt.

 

 

 

Zo trots als een pauw

 

 

Na anderhalf jaar bij ons gewerkt te hebben, heeft Saffier een betaalde baan gevonden bij de Bikeshop op de Leusderweg. Vanaf 3 maart gaat hij er voor 34 uur per week werken. Wat je noemt loon naar werken. Hij heeft bij ons zo hard gewerkt, zoveel geleerd, er zoveel energie in gestoken, dat het niet meer dan logisch is dat het uitmondt in een betaalde baan. De  foto heeft Saffier genomen, net nadat hij aangenomen was. Zo trots als een pauw. En wij zijn net zo trots. Geweldig Saffier. We gaan je missen, heel veel succes bij de Bikeshop.

 

 

 

Delen:

2 thoughts to “Wat Mooi”

  1. Zeker mooi! Mooi opgeruimde onderdelen, mooie oplossing voor omwaaiende fietsen en heel mooi dat Saffier bij jullie zoveel ervaring heeft opgedaan dat hij nu elders een vaste baan heeft!
    Mooi werk!

  2. Het gaat op een echt bedrijf lijken, keurig die opbergkasten en wat een succes voor Saffier, zo moet het eigenlijk altijd gaan ! Met groet, IEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *