Verse Fietsen

Zaterdag open

 

 

Tot nu toe zijn we zaterdag altijd dicht. We hebben het wel eens overwogen om open te gaan, maar ja, soms hadden we zo weinig fietsen in de verkoop, dat we extra verkoopdag weinig zinvol vonden. Maar nu we een groot team hebben en er elke dag verse fietsen van de werkbanken rollen, hebben we ons idee aangepast. Vooralsnog is het een experiment. We gaan zaterdags open van 12:00 tot 17:00 uur. Eens kijken wat het oplevert.

Handige Held

Tja, wat doe als de bedrijfsauto naar de keuring moet? Dan breng je die naar de garage. Maar Roben, onze Handige Held, pakt het anders aan. Hij laat zich eerst adviseren door de garage, doet de meeste dingen dan zelf, en pas daarna gaat de auto naar de APK keurmeester. Ook voor het vervangen van de tank draait hij zijn hand niet om.

 

Roben monteert de nieuwe tank onder de auto

Oke, het moet gezegd. Het ging niet van allemaal van een leien dakje. Op je rug monteren is niet eenvoudig. En als je een pakking over het hoofd ziet, gaat het lekken. Ja, echt wel 🙂 Maar uiteindelijk heeft hij het gefikst. Petje af!

Circulaire economie

In opdracht van de Gemeente Amersfoort en de Provincie bezocht fotograaf Willem Mes onze werkplaats.  Willem bracht ons project in beeld als een voorbeeld van circulaire economie. Het leverde een aantal fraaie plaatjes op. Dank je wel Willem.

 

Bagagedragers. 

 

Voorvorken. 

 

Bakken met tweedehands onderdelen

 

Noy aan het werk

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *