Succes

Geslaagd

 

 

Dennis heeft gesolliciteerd bij Bike-Flex in Zeist. Hij gaat daar een opleiding volgen en krijgt vervolgens een baangarantie van een half jaar. Aan gesprekken doen ze daar niet. Je krijgt direct een opdracht om een fiets te repareren. Bij de eerste opdracht deed Dennis het zo goed, dat ze twijfelden of hij wel een opleiding nodig had. Ja, Ja, de Fietswerkplaats is onder leiding van Roben een uitstekende leerschool 🙂 . Bij de tweede opdracht, waarbij Dennis een derailleur af moest stellen, zagen ze dat hij nog wel wat te leren had. Gelukkig. Aangenomen. We vinden het geweldig voor hem dat hij zijn kans gepakt heeft. Dennis moet hij nog even wachten op het vrij komen van een opleidingsplek,  dus we kunnen nog even van hem genieten, maar dat hij weggaat staat vast. Dennis houdt niet zo van foto’s, vandaar de foto van het bloemetje dat we voor hem hadden meegenomen. Dennis, heel veel succes!

 

‘Nieuwe’ buren

 

 

Omdat vanwege Corona de koffiehoek van het Kringloopcentrum lange tijd gesloten is geweest, hebben onze buren iets nieuws bedacht. Ze noemen het een pop-up Café. Voorheen was hier het magazijn van het Kringloopcentrum, maar met wat aanpassingen hebben ze er een café van gemaakt. Natuurlijk met koffie en gebak én alles wat er staat, kun je ook kopen. Dus zowel een winkeltje als een café. Wij vinden het hartstikke gezellig. Hopelijk smaakt het experiment naar meer!

 

Het ANWB kinderfietsen plan

 

 

De afgelopen weken maakt de ANWB via radio en tv reclame voor hun kinderfietsenplan. Ze roepen mensen op om overbodige kinderfietsen te doneren. Wij zijn het inleverpunt voor Amersfoort. We merken het direct aan het aantal fietsen dat mensen bij ons in leveren. De fietsen die we via de ANWB krijgen zijn vaak van verrassend goede kwaliteit. Het blijft ook steeds verrassend waar de mensen vandaan komen. De man op de foto kwam uit Heerhugowaard. Hij nam naast een kinderfiets ook twee volwassen fietsen mee. Navraag leerde dat hij een klus had in Amersfoort en het mooi kon combineren. Maar ook andere mensen komen soms van ver. Zo kregen we deze week via de ANWB fietsen uit Laren en IJsselstein. Begrijpen doen we het niet helemaal, maar wij zijn er superblij mee. Mede dank zij de ANWB kunnen wij mooie kinderfietsen leveren.

Delen:

One thought to “Succes”

  1. Wat zijn jullie toch een goed lopend bedrijf; ik sta versteld over wat er allemaal gebeurt en fijn voor Dennis. De relatie met de ANWB blijkt toch een hele goede. Succes, IEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *