Snel, Sneller, Snelst

Bij elke 1000 facturen hebben we een bedrijfsuitje. Je begrijpt dat de jongens dit heel goed bijhouden. Soms smokkelen ze wel eens met nummers, in hun voordeel, omdat het uitje dan sneller dichterbij komt…We zijn dit keer gaan karten. En racen dat die mannen kunnen. Ook Francis laat zich gelden op de baan. Ik zelf kan er helaas niks van, tot grote hilariteit. De jongens rijden een gemiddelde rondetijd van 42 seconden. Ik zelf ben al blij als ik het binnen de 52 seconden haal. Een verschil van 10 seconden per rondje! Het heeft één groot voordeel. Het lijkt nu net een echte wedstrijd waarin ook een kart gepasseerd moet worden, ik dus.

We hadden dit keer twee winnaars. Roben die voortdurend soeverein op kop reed, en Johnny die de snelste rondetijd noteerde.

521 Karten
Francis, Roben, Emrah en Johnny in de startblokken
519 Karten
Roben aan kop, daarachter Paul, Kevin, Johnny en Emrah

We hebben een sloper erbij

Sinds een paar weken werkt Patrick bij ons. Hij werkt nog maar één middag in de week bij ons, maar zijn productie is helemaal prima. En het gekke is, hij houdt niet zozeer  van fietsen maken, maar vooral het slopen ervan vindt hij geweldig. Nou, dat komt goed uit. We hebben ontzettend veel fietsen waarvan we de onderdelen willen gebruiken en waarvan de rest naar het oud ijzer kan. Werk genoeg voor Patrick!

518 Patrick

Een “nieuwe” aanhangwagen

Onze oude aanhangwagen heeft prima voldaan, maar stortte zowat in elkaar van ellende. Roben werd de dag voordat we de aanhanger naar de sloop brachten aangehouden door de politie. Hij kwam er af met een vermaning. Gelukkig.
We hebben een andere aangeschaft. Niet zo groot als we van te voren bedacht hadden, maar wel met een handig rek erom heen, zodat we met de Ophaaldienst de fietsen veilig op kunnen halen. Kom maar op met die fietsen!

 

525 Nieuwe aanhanger.jpg
Het eerste ritje met de nieuwe aanhanger. 

 

 

 

 

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *