Schatje

Op kraamvisite

Woensdagochtend 15 oktober kregen we in alle vroegte een appje van onze Francis dat ze bevallen was van dochter Sara. Alles was goed gegaan appte ze. Joepie. Een weekje later ging een viertal van ons op kraamvisite. Wat een kleintje, die Sara, wat een schatje. En wat een trotse Francis. De trotse vader staat niet op de foto. Eric maakte de foto.

Ton, Roben, Dominique, Francis met Sara, Paul
Ton, Roben, Dominique, Francis met Sara, Paul

Schatjes

Ik sloot van de week niets vermoedend ons pand af. Buiten stonden Kevin, Roben en Dominique kwasi achteloos naar mij te kijken. Ze staan nog even lekker te roken, dacht ik, ze kletsen nog wat na. Maar niets van dat alles. Ze hadden een grap uitgehaald met mijn fiets. Een schaterlach klonk op toen ik op mijn fiets probeerde te stappen. Zie foto. Heerlijk, wat een humor.

Mijn fiets met omgedraaid pedaal
Mijn fiets met omgedraaid pedaal

Auto van de zaak

Tijdens de verhuizing naar het Neptunusplein hebben we de werving van fietsen even stopgezet. We hadden er doodgewoon geen tijd voor. Maar de verhuizing ligt nu achter ons en het team is uitgebreid naar 11 fietsenmakers. Met zoveel fietsenmakers vliegen de fietsen er doorheen. We hebben de campagne om fietsen te krijgen daarom nieuw leven in geblazen. Met resultaat. De afgelopen weken krijgen we vanuit de hele stad weer fietsen aangeboden. Voorheen haalden we de fietsen op met een camper en aanhanger, maar de camper gaat de winterstalling in. Daarom hebben we goedkoop een eigen auto op de kop kunnen tikken. Een Ford Mondeo, met trekhaak! “Behouden kilometers” zo wenste de vriendelijke dame van het postkantoor ons toe bij het overschrijven van de auto. Dank daarvoor. Dat we er maar veel fietsen mee op mogen halen!

408 Auto

Delen:

0 thoughts to “Schatje”

 1. Hoi allemaal.
  Francis gefeliciteerd met je mooie popetje sara.
  En jongens mooie auto voor de zaak.
  Ik moet nog eff de ardsen hebben mijn kleintje geprobeerd te draaien maar ging niet.
  Nu komt ze met keizersnede op vrijdag de 13 nov.
  Dus nog eff geduld en dan is er nog een kleintje er bij.
  Gr bibi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *