Roben in ziekenhuis

We zijn Roben, onze bedrijfsleider en eerste fietsenmaker, de komende twee weken kwijt. Vanwege gehoorproblemen is hij afgelopen woensdag geopereerd en moet hij twee weken absolute rust houden.

549 Roben in ziekenhuis
Roben met een selfie vlak na de operatie

We wensen je met ons hele team enorm veel beterschap Roben. We hadden eigenlijk een lied voor je willen zingen, maar ja, daar zien we van af, omdat het  je genezing waarschijnlijk niet bevordert. Zo goed kunnen we namelijk niet zingen. Hou je taai de komende tijd.

Wat nu?

Juist in de week dat Roben de oproep kreeg voor het ziekenhuis nam Kevin zijn al lang geleden geplande vakantie op. Tot overmaat van ramp meldde Emrah zich deze week ziek.  Dat zijn drie jongens die vooraan in de zaak staan en direct met klanten te maken hebben. Allemaal weg. Maar er gebeurde iets bijzonders. John en Michel zetten hun schouders eronder. En hoe. Waar John normaal alleen in de middagen werkt, werkt hij nu de hele dag. En waar Michel slechts twee dagdelen per week bij ons werkt, sloot hij zich bij John aan en draait fulltime mee. Ze hebben hun plaats achterin de zaal verlaten en werken nu op de plekken van Roben en Kevin. Ze zijn een geweldig koppel. Ik wist niet dat ze zo goed met klanten om kunnen  gaan en zoveel werk kunnen verzetten. Michel heeft een kwetsbare rug, maar nu hij op de plek van Roben werkt, beschikt hij over een elektrische fietslift. De enige die we tot nu toe hebben. Dat bevalt hem uitstekend. Dat wordt een tweede fietslift, dat is wel duidelijk 🙂  De eerste week zonder Roben zijn we zonder kleerscheuren doorgekomen. Machtig mooi.

551 Michel
Michel aan het werk op de plek van Roben. De fiets hangt aan een electrische fietslift.

 

Groen spul

We krijgen dagelijks verzoeken of we even een band op kunnen pompen. Dat doen we. Soms geven we de pomp en laten we de klant zelf de band oppompen. Andere keren doen we het zelf. Deze week kwam een vrouw met een bakfiets met twee kinderen. Of ik het achterwiel op wilde pompen. Prima, geen punt. Toen ik dat gedaan had, vroeg ze of ik ook naar het linkerwiel wilde kijken van de bakfiets. Volgens haar was het ventiel niet goed, want de band liep steeds langzaam leeg. Toen ik het ventiel losdraaide om het te vervangen door een ander, spoot een groene vloeistof de lucht in. Wauw, nog nooit eerder gezien. Gedverdemme. Vermoedelijk is het antilekvloeitstof als ik google mag geloven.

 

550 groen vloeistof uit band
Lekkere groene smurrie

 

Delen:

0 thoughts to “Roben in ziekenhuis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *