Roben in dienst

Kamer van Koophandel

Sinds vorige week zijn we een officieel bedrijf geworden. Op advies van Christine, die ons helpt met een marketingplan, hebben we de naam van Maatwerk Recycling veranderd in De Fietswerkplaats. Lekker helder en duidelijk. Onder die naam is de werkplaats nu in geschreven bij de Kamer van Koophandel. 

Afbeelding

 

Lenteweer

We beginnen om 12:45 met een bakkie koffie, cola of sinas. Om 15:00 uur pauzeren we een kwartiertje. De afgelopen week heerlijk buiten in het zonnetje. Op de foto van links naar rechts, Ton, Kevin, Eddie en Roben. Martin werkte deze dag niet. 

Afbeelding

Roben in dienst

De belangrijkste doelstelling van de werkplaats is om betaalde banen te creëren. Vanaf komende week werkt Roben 8 uur per week in dienst van De Fietswerkplaats. Ik ben er superblij mee. Op de dinsdag en vrijdagmiddag werkt hij nog vrijwillig. Op de woensdag en de donderdagmiddag krijgt hij betaald. Dat betekent dat we vanaf komende week elke middag open zijn. Met het in dienst nemen van Roben halen we een hele goede fietsenmaker in huis en zijn we verzekerd van kwaliteit en continuïteit. Kevin werkt al langer in De Fietswerkplaats en verdient het eigenlijk om eerste een betaalde baan te krijgen, maar omdat Roben geen uitkering heeft, en dus geen geld, hebben we er nu voor gekozen om hem als eerste in dienst te nemen.

Afbeelding 

Afbeelding

En natuurlijk vierden we dat met taart!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *