Plannen genoeg

Afscheid Dominique

We hebben met heerlijke tompoezen afscheid genomen van Dominique. Hij heeft ruim een half jaar bij ons gewerkt. Heel vastberaden heeft hij besloten om de stap richting betaald werk te zetten. Hij pakt alles aan wat er voorhanden is en deze week is hij begonnen bij de afvalverwerker Sita in Leusden. Heel veel succes Dominique!

460 Dominique in vrachtwagen
Dominique als bijrijder in een vrachtwagen van Sita

Fietswrakken

Het gesprek met de ROVA en met de Gemeente Amersfoort over het hergebruik van fietswrakken heeft nog niks opgeleverd. De Gemeente stelt zich op het standpunt dat er een aansprakelijkheidsrisico is als zij de fietswrakken aan ons geven. “Maar wij zijn fietsenmakers” zeg ik op mijn beurt. “Wij repareren fietsen!” In mijn nieuwste voorstel naar de Gemeente stel ik voor dat we geen frames krijgen, maar er alleen de onderdelen van af mogen halen. Vooral om goede achterwielen zitten we verlegen. En van een aansprakelijkheidsrisico is dan geen sprake meer zou ik zeggen. Nou maar afwachten hoe de Gemeente hierop reageert.

463 Fietswrakken
De Fietswerkplaats, een wereldzaak

In juni bestaat De Fietswerkplaats 3 jaar. We willen ons driejarig bestaan vieren middels een poster. Een poster met daarop zo’n 40 klanten die afkomstig zijn uit evenzoveel verschillende landen. Want het is opvallend hoeveel verschillende nationaliteiten onze zaak bezoeken. Prachtig om te zien. Hieronder alvast een klein voorproefje, het resultaat van deze week.

1 B Polen
Polen
7A Syrie
Syrië
2A Italië.jpg
Italië
6A Eritrea.jpg
Eritrea
4A Oostenrijk
Oostenrijk
5D Nederland
Nederland
3A Angola
Angola
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *