Pijnlijk

Droom in duigen

Een half jaar geleden startte Roben zijn eigen fietswinkel, een lang gekoesterde wens. Sinds 1 september verdeelde hij zijn tijd tussen De Fietswerkplaats en zijn eigen zaak, Robens Bike Shop. Onze samenwerking verliep prima, onze bedrijven vulden elkaar prima aan. Maar zijn rug dacht er anders over. Door het harde werken en de vele uren protesteerde zijn rug.  En wel zo ernstig, dat hij  zich genoodzaakt voelt om te stoppen met zijn eigen zaak.  Ontzettend jammer. Hij blijft  halve dagen werken werken bij De Fietswerkplaats, al mag hij geen zware klussen meer doen en is voor hem vooral adviserende rol weggelegd. In de toekomst is het de bedoeling dat hij weer full time bij ons gaat werken, maar eerst maar eens aandacht voor zijn gezondheid. Zet hem op Roben!

 

Roben verwijdert de sticker van zijn bedrijfsauto

 

Post NL

Om bij te dragen aan duurzaamheid, gaat Post NL zich richten op postbezorging per snelle bakfietsen in stedelijke gebieden. Om dit te promoten maken ze een filmpje waarin de geschiedenis van de postbezorging aan bod komt. En ja, vroeger ging natuurlijk alles per fiets. Maar ja, wie heeft nog oude fietsen voor zo’n promotiefilmpje? Natuurlijk, De Fietswerkplaats. We hebben de fietsen graag ter beschikking gesteld.

 

 

Samenwerking

Waar ik echt van kan genieten is van de onderlinge samenwerking. Het merendeel van de dag werkt iedereen apart aan zijn eigen fiets. Maar soms lukt het echt niet met een fiets, is het probleem schier onoplosbaar. Maar wonder boven wonder, als de krachten gebundeld worden, komt er bijna altijd een oplossing boven drijven. Prachtig vind ik dat.

 

Abraham, in het blauw, en Saffier repareren gezamenlijk een trapas

 

Delen:

One thought to “Pijnlijk”

  1. Dank je Ton, voor het bericht en ik kan me voorstellen dat samenwerking hoog in je vaandel staat en dat het ook nog lukt,prachtig. Het beste met Roben na deze teleurstelling. Met groet, IEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *