Op naar 2022

Dat zeg ik, Gamma

 

 

Tot onze verrassing kregen we een telefoontje van de Gamma. Of we interesse hadden in twee spiksplinternieuwe e-bikes en een omafiets. Ook helemaal nieuw. Klanten hadden de fietsen ingeleverd omdat er iets aan mankeerde. Gamma kon de fietsen zelf niet meer herstellen, omdat de fabriek die de garantie geeft, is opgeheven. Ze wilden de fietsen naar het oud-ijzer brengen, maar een medewerker herinnerde zich ons bestaan. Wat ons betreft: de medewerker van de week! We hebben de fietsen opgehaald. De omafiets repareren we zelf, met de e-bikes werken we samen met onze voormalige collega Roben. Vanuit zijn Fiets Shop Soesterberg knapt hij e-bikes op. Dank je wel Gamma, geweldig. Een prachtig kerstcadeau!

Kerstpakketten

 

 

Jarenlang hebben we niet aan kerstpakketten gedaan, maar dit was zo’n gek jaar, dat we onszelf en onze medewerkers toch maar eens verwend hebben. Mannen en kerstpakketten is niet echt een combinatie, maar gelukkig zorgde het thuisfront voor een fraai pakket. ( en een ‘lichte’ druk om de medewerkers eens te verwennen. 🙂 ) Het pakte heel goed uit. Veel medewerkers zitten om verschillende redenen thuis en om ze dan met een cadeautje te verrassen is echt heel leuk. Jullie hebben het verdiend.

Wat zal het nieuwe jaar brengen? 

 

 

De toekomst is ongewis, dat is een ding dat zeker is. Geen idee wat 2022 ons zal brengen. Maar één ding weet ik zeker. We gaan onzettend ons best doen om er iets moois van te maken. We wensen al onze lezers en klanten een prachtig 2022.

Delen:

2 thoughts to “Op naar 2022”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *