Onze service gaat ver

1 Oktober ons pand uit

Van de verhuurder hebben we te horen gekregen dat ze ons de per 1 oktober opzeggen. Op de plek waar we nu zitten komt een brede school.


165 Brede School

 

We krijgen een ander pand. Dat heeft zowel de Gemeente als de verhuurder ons toegezegd. Maar welk pand het gaat worden, dat weten we nog niet. We hopen op een groter pand, want we groeien al aardig uit ons jasje. Spannende tijden.

Adopteer een AH

Het loopt geweldig met onze flyers die we bij de AH op de prikborden ophangen. Wekelijks nemen mensen contact met ons op die graag hun overbodige fietsen aan ons willen schenken. We zijn er heel blij mee. Maar … AH leegt elke twee weken de prikborden. Het komt ook voor dat mensen de flyer meenemen om ons te kunnen bellen. Dus controleren we regelmatig de borden en prikken we er onze flyer gewoon weer op. Maar we bestrijken met ons kleine clubje niet de hele stad. Dus zijn we op zoek naar mensen die in hun buurt een AH willen adopteren. Het mag ook een andere supermarkt zijn, maar niet elke supermarkt heeft een prikbord.

 

164 AH prikbord

 

We zoeken nog AH bezoekers van Buma, het Eemplein, de Hellestraat, het Euterpeplein en de Noorderwierweg. Doe je daar regelmatig je boodschappen en wil je ons helpen, laat het ons weten. Dan krijg je van ons een stapeltje flyers. Dat zou super zijn.

Onze service gaat ver

Vorige week kwam mijn buurvrouw Hester naar me toe met de vraag of we ook banden plakten. Vanzelfsprekend. Ik nam haar fiets mee naar De Fietswerkplaats en plakte haar band. Ik leverde nog dezelfde dag de fiets bij haar af. Weer iemand gelukkig gemaakt. Of toch niet?

 

163 Fiets Hester

 

De volgende dag belde ze op vanuit de binnenstad. Ze had tassen vol met boodschappen bij zich en….haar band was lek. Shit. Had ik de buitenband niet goed gecontroleerd? Had ik iets over het hoofd gezien? Buurvrouw Hester had geen idee hoe ze nu thuis moest komen. “Ik kom je halen” zei ik. Zo gezegd, zo gedaan. Buurvrouw met fiets en al opgehaald. En inderdaad veel boodschappen. Pff. Omdat ik wilde weten hoe de vork in de steel zat, ‘s avonds direct haar fiets nagekeken. En wat bleek? Haar band was helemaal niet lek. Alleen het ventiel was losgeschoten. Hoogstwaarschijnlijk hebben kwajongens er aan gedraaid terwijl zij aan het winkelen was.We konden er om lachen. Ja, onze service gaat ver. Heel ver.

 

 

 

 

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *