Onzalig idee

Raadslid Simone Kennedy beschrijft op haar facebookpagina zo’n 10 verschillende locaties voor mogelijke locaties voor de opvang van vluchtelingen. En jawel, ze noemt ook De Drietand. Wat een onzalig idee. Hebben we eindelijk een mooie plek om mensen met een arbeidsbeperking het vak van fietsenmaken te leren, ze weer een plek te geven in de maatschappij, krijgen we dit. Ik zeg, niet doen.

478 Facebook Simone

Ophaaldienst

De contacten met de ROVA over het hergebruik van weggegooide fietsen hebben nog niets opgeleverd. De Gemeente Amersfoort wil geen aansprakelijkheidsrisico’s en wijst daarom het hergebruik van de hand. PvdA raadslid Rob Smulders is inmiddels geheel op de hoogte van de problematiek. Hij komt binnenkort bij ons langs en we hopen dat hij zijn invloed in de gemeenteraad kan aanwenden. Ondertussen zitten wij ook niet stil. We hebben onze bedrijfsauto bestickerd en zullen meer ruchtbaarheid geven aan onze ophaaldienst. Want als mensen niet weten dat wij de fietsen gewoon thuis ben hen op komen halen, is het dan zo gek dat ze de oude fietsen wegbrengen naar de ROVA?

478 Flyeren ROVA
Roben en Ton flyeren bij de ROVA

 

Filmpje

Jawel. We hebben een eigen YouTube filmpje. Met dank aan maakster Sandra van de Wiel en docent Bart Nelissen van de Media Academie. Kijk op: http://youtu.be/09G5vHUUqbw

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *