Onvermoede krachten

Gouden Duo

Zal je het net zien. Hebben we het superdruk, krijgen we om beurten corona.  Op een gegeven moment zaten zowel Ton als Dennis, de twee vaste krachten, thuis. Wat te doen? De tent sluiten? Nee hoor, zeiden de vrijwilligers Salim en Ronald, wij houden de zaak wel draaiend. En dat deden ze, en hoe. Een gouden koppel. Salim is de technicus, Ronald is heel goed met klanten. Op de achtergrond stond onze eerste fietsenmaker Dennis paraat om telefonisch technische ondersteuning te geven. En we schakelden de telefoon door, zodat Ton voor receptionist kon spelen. En zo lukte het ons. Geweldig mannen, goed gedaan.

 

Salim en Ronald, de ‘nieuwe directie’

 

Grote getallen

Wat betekenen deze getallen? Dit zijn de fietsen die klanten bij ons besteld hebben. Op het hoogtepunt waren dat er 44. 44 Fietsen die wij nog moesten opleveren. Aanvankelijk schoot het niet hard op, doordat we om beurten ziek uitvielen. Maar toen we dat eenmaal overwonnen hadden, en zeker toen Dennis weer aan de slag kon, leverden we fiets na fiets op. Soms verkochten we op een dag 3 fietsen, maar maakten we met zijn allen 5 fietsen. Kijk, dan liepen we weer twee fietsen in. Terwijl ik dit schrijf staat de teller op 21. Het moment komt dichterbij dat we ook weer reparaties aannemen. Maar eerst maar eens even op de been blijven 🙂

Testcircuit

Elke fiets die we opknappen testen we uit op ons ‘testcircuit’ voor onze deur. Want pas als je er op fietst, ontdek je of er nog iets aanloopt, of de versnelling het goed doet en of de remmen in orde zijn. Zelfs de kleinste fietsjes proberen we uit.

 

Hier onze Noy op een kinderfietsje. Noy heeft al een tijdje geleden een betaalde baan in de zorg gevonden, maar ze vindt het fietsenmaken zo leuk, dat ze eens per week nog lekker bij ons blijft werken. Geweldig Noy, we zijn blij met je.

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *