Nieuws van de werkvloer

Veel van onze klanten vragen hoe lang we er nog zitten op het Neptunusplein. Blijkbaar worden de plaatselijke huis aan huis bladen goed gelezen. We zitten er nog minimaal een half jaar, de vergunning voor de bestemmingswijziging van het pand moet nog worden aangevraagd. Meer kunnen we er nu nog niet over zeggen.

En nu we het toch over onze klanten hebben. Wekelijks komen klanten ons iets lekkers brengen: Oliebollen, Merci reepjes, broodjes, drop, dadels, Turks fruit, chocolade snoepjes en gehaktballen! Gewoon omdat ze tevreden zijn over onze service.

532-gehaktballen
Gehaktballen van onze vaste klant Wout

Nieuwe medewerkers

Emrah heeft een jaar bij ons gewerkt en heeft nu een baan gevonden als koerier. Heel veel succes Emrah. Top! Ook Funda werkt niet meer bij ons. Jammer, soms lukt het gewoon niet.

Met Denisse ( met dubbel s) hebben we een uitstekende nieuwe kracht binnengekregen. Denisse is de vriendin van Roben. Eerst kwam ze alleen maar voor hem, maar meer en meer ging ze klussen doen in de werkplaats. Zowel administratieve klussen als reparaties aan fietsen. Denisse is een snelle leerling en ze vindt dat ze nu al meer van fietsen af weet dan ik ๐Ÿ™‚

561-denisse
Denisse

Ook Janam is er bij gekomen. Janam komt uit Sri Lanka. Hij is nog een beginnend fietsenmaker en start daarom met het slopen van fietsen. Pas in een volgende fase laten we mensen fietsen opknappen.

562-janam
Janam

Oude banden

Recyclen is mooi, maar wat doen we met oude buitenbanden? Wekelijks vervangen we zo’n 40 banden. Maar wat te doen met de oude banden? Autobanden kun je op laten halen, maar fietsbanden niet. Er is geen bedrijf wat ze komt halen. We zetten ze nu gewoon bij het vuil en de ROVA neemt ze mee, maar waarschijnlijk belanden ze op de grote hoop. Heeft iemand enig idee hoe we hier zuiniger mee om kunnen gaan?

560-banden

 

Delen:

0 thoughts to “Nieuws van de werkvloer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *