Nieuwe ontdekkingen

18 Graden

 

 

Begin 2022 verwarmden we onze werkplaats tot 20 graden. Dat vonden we toen gewoon en gerieflijk. De oorlog brak uit en de energieprijzen rezen de pan uit. We schakelden een tandje terug naar 19 graden. Dat wende best snel, geen probleem. Lager wilden we niet gaan, want als monteurs zijn we wel de hele dag bezig, maar we staan ook stil. Maar toen de prijzen aanhoudend hoog bleven, schakelden we nog een tandje terug, naar 18 graden. We pasten onze kleding aan. Sommigen houden hun jas aan, anderen hebben extra shirts en extra ondergoed aan. En warempel, we zijn er nu aan gewend. Het kan dus toch. We blijken in staat ons aan te passen. Wel zuur dat we voor 2022 een extra energie rekening kregen van € 3500.  Ja, dat doet zeer. Gelukkig hebben we een spaarpotje achter de hand voor onvoorziene uitgaven. Het zij zo.

Bertil

 

 

Onze fietsenmakers kunnen alles. Stadsfietsen, mountainbikes, racefietsen, we draaien er onze hand er niet voor om. Toch is het dan fijn een specialist erbij te krijgen. Bertil zit vanwege een reorganisatie zonder baan en oriënteert zich op nieuw werk. Hij heeft als hobby het repareren en restaureren van racefietsen. Nou, met zo’n hobby ben je bij ons meer dan welkom. Op de foto legt hij de laatste hand aan een racefiets die we voor onderwijsinstelling Sovee maken. Heel veel plezier Bertil. Welkom.

In de krant

In januari verschenen we met een groot artikel in het AD. De kop van het artikel is wat overdreven, want hoe kunnen wij ooit alle kinderen in Nederland aan een fiets helpen, maar de rest van het artikel is top. Het leverde ons direct veel fietsen op. Zo zie je maar wat publiciteit doet. Het blijft onwaarschijnlijk hoeveel mensen ons fietsen komen brengen. En ook, hoeveel mensen fietsen bij ons willen kopen. Blijkbaar doen we iets goed en daar zijn we harstikke trots op. En dankbaar.

 

 

 

 

Delen:

One thought to “Nieuwe ontdekkingen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *