Nieuwe kansen

Elk nadeel heeft zijn voordeel

We begonnen in Kattenbroek, verhuisden naar Liendert, vervolgens naar Zielhorst en nu zitten we in de Kruiskamp. En dat alles in twee en een half jaar. Verhuizingen zijn een enorme klus, maar tegelijkertijd geeft het ruimte om overbodige troep op te ruimen, om de publiciteit te halen en… om het beleid te vernieuwen.

We zijn in De Drietand sinds twee weken open en vanaf dag 1 hebben we het contante geld afgeschaft. Er kan bij ons alleen nog gepind worden. Natuurlijk hebben we rekening gehouden met omzetdaling, maar onze balie en kassa staan direct aan de straat en we wilden hiermee geen risico lopen. Klanten weten ons in grote getale te vinden, de klachten over het niet contant kunnen betalen zijn minimaal. Het blijkt een prima plek en een prima wijk voor ons te zijn.

Bedrijfslunch

Op onze vorige lokatie kwam het er niet van. Maar in De Drietand beschikken we over een grote keuken en de Jumbo zit naast ons. In de week van de verhuizingen lunchten we gezamenlijk en dat beviel zo goed, dat we het gehouden hebben. De Fietswerkplaats koopt brood, beleg, fruit, en drinken. Wil je er zelf nog iets bijzonders bij, dan haal je dat op eigen rekening. Even een gezamenlijk moment, even een moment van rust.

Ieder zijn plek

We hebben de afgelopen tijd veel nieuwe aanmeldingen gekregen van mensen die bij ons willen werken. Omdat de verhuizing net achter de rug is en iedereen nog zijn plek moet vinden, laten we de komende weken nog geen nieuwe mensen toe. Daarna zullen er mondjesmaat nieuwe fietsenmakers bijkomen. Nu eerst nog zelf wennen aan onze nieuwe stek. En dat voelt met de dag beter. Joepie!

Delen:

0 thoughts to “Nieuwe kansen”

  1. Gefeliciteerd allemaal met jullie nieuwe plek. Heel veel succes en veel werkgenot gewenst.

    Groet, Eeke

    Verstuurd vanaf mijn iPhone

  2. Dat ziet er weer perfect uit, mooie werkplaats, indrukwekkende hoeveelheid materiaal en een goede werkgever met bedrijslunch. Leuk ook: vader en zoon samen aan het werk 🙂
    Groeten, en veel succes op de nieuwe plek! Joris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *