Netjes

Luxe

Voorheen hadden we hoogstens een paar fietsen klaar staan. Soms kwamen mensen voor niks, gewoon omdat we geen fiets af hadden. We hebben nu zoveel fietsen en zoveel goede fietsenmakers, dat we een heuse showroom hebben waarbij de fietsen per soort bij elkaar staan.

Damesfietsen
Damesfietsen
Herenfietsen
Herenfietsen
kinderfietsen
Kinderfietsen
Racefietsen
Racefietsen
Vouwfiets
Vouwfiets
Ligfiets
Ligfiets

Ligfiets

De ligfiets is wel een bijzonder verhaal. De fiets stond ‘s ochtends voor onze deur en toen de eigenaar er over opbelde dachten we dat het om een reparatie ging. Maar nee, we kregen de fiets cadeau. Geweldig natuurlijk. Ik had nog nooit op een ligfiets gereden en probeerde het gelijk uit. Om wat meer ruimte te hebben ging ik naar buiten. Tot tweemaal toe reed ik pardoes de struiken in. Geen idee hoe ik moest sturen. Tot grote hilariteit van de andere fietsenmakers.  De jongelui die ook nog nooit op een ligfiets gezeten hadden, hadden er geen enkele moeite mee. Ze stapten op en reden er gewoon op weg. Niet om uit te staan. Op dag twee lukte het me nog steeds voor geen meter. Dominique hield mij vast, zodat ik als een klein kind opnieuw kon leren fietsen, maar het had geen resultaat. Ik kon het gewoon niet. Op dag drie ging ik stiekem in mijn eentje oefenen. Alsof mijn fiets een paard was liep ik rondje na rondje door onze showroom naast mijn fiets. Ik moest er gewoon achter komen hoe hij aanvoelde, hoe ik moest sturen. En toen ik eindelijk opstapte….toen kon ik het. Juichend kwam ik de werkplaats ingereden!

Joepie, ik kan het
Joepie, ik kan het

Onze eigen kledinglijn

En jawel, sinds deze week hebben we onze eigen bedrijfskleding. Wat je noemt Maatwerk, want iedereen kon zowel het model als de kleur zelf uitkiezen. Met grote dank aan onze huisvormgever Nick voor het opvallende logo.

Paul aan het werk
Paul in het nieuwe shirt
Een trotse Francis
Een trotse Francis
Een lekker ploegje
Een lekker ploegje

Dank je wel Eric voor de foto’s van de kleding.

Delen:

0 thoughts to “Netjes”

  1. Ha die ton,

    Wat een ontzettend positieve leuke nieuwsbrief weer! Indrukwekkend hoe goed het allemaal loopt.

    Sprak vorige week nog iemand van het kerkgenootschap van het leger. Heb ff gevraagd of ze al een ruimte hebben omdat ze weggaan op de berg. Ze gaf aan dat het pas in september duidelijk zou worden wat er ging gebeuren. Waren wel architecten aan het kijken naar de mogelijkheden van het ombouwen van de vm bieb- jouw ruimte dus!

    Hoop voor jou dat je daar kan blijven!

    Xx Annet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *