Mannen van staal

Serkan

We moeten Serkan al een paar weken missen. Wat begon als een onschuldig griepje, is uitgegroeid tot een energievretende ziekte. Het is nog onduidelijk wat het is. Hopelijk knapt Serkan weer snel op en zien we hem weer gauw terug op de werkvloer. Roben bracht hem van de week namens ons een ‘fruitmand’. Zet hem op Serkan!

 

ByAr

 

ByAr is een geheel nieuwe fiets die binnenkort op de markt komt. Bedenker ervan is de Amersfoorter Renier Meeuwissen. Samen met zijn compagnon bezocht hij onze werkplaats. Ze hebben het plan opgevat om de fiets op verschillende plekken in Amersfoort te introduceren, waarbij De Fietswerkplaats voor het onderhoud zal zorgen. Super leuk, een geweldige uitdaging. Zie: www.byarbicycle.nl

 

Benjamin

Benjamin is een paar maanden geleden bij ons begonnen. Hij heeft een achtergrond als timmerman en een voorliefde voor hout. Toch wilde hij eens proberen hoe het is om met metaal, staal en aluminium te werken. Temidden van al die mannen van staal kwam hij er achter dat zijn liefde toch echt bij het hout ligt. Jammer voor ons. Toch zal ik Benjamin niet gauw vergeten, want terwijl ik al jaren fietsen ophaal met de aanhanger, bedacht hij in een handomdraai een manier om niet 6 fietsen per keer op te halen, maar wel 12. Gewoon door de fietsen anders te stapelen. Staand op het achterwiel. Het ziet er misschien chaotisch uit, maar het werkt. Dank je wel Benjamin en succes in het hout!

 

 

 

 

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *