Licht

Samuel

 

Sinds kort versterkt Samuel ons team. Hier op zijn eerste fiets die hij zelf gerepareerd heeft. Nieuwelingen beginnen meestal met kinderfietsen omdat ze geen versnellingen hebben en eenvoudiger zijn. Samuel komt uit de juridische sector, maar het voortdurend met zijn hoofd bezig zijn, beviel hem niet. Hij wil graag met zijn handen werken. Nou, dan hebben wij nog wel wat klusjes voor je liggen Samuel! Welkom op je nieuwe ontdekkingstocht.

Een wonder

Het blijft een wonder. Al die fietsen die mensen ons dagelijks komen brengen. Van hele oude fietsen tot bijna nieuwe fietsen. Daarnaast halen we elke tweede zaterdag van de maand, fietsen op in de stad bij mensen die niet de mogelijkheid hebben om de fiets te brengen. We vragen ze dan briefjes op de fiets te hangen, zodat wij zeker weten dat we de goede fiets meenemen. Dat levert verrassende briefjes op, waaruit blijkt dat we onze PR nog kunnen verbeteren…

 

De Fietsfabriek is nog wel de meest opvallende. Die komt vaak terug. Maar ook De Fietsenwerkplaats. Maar zo heten we niet. We heten De Fietswerkplaats. Maar een kniesoor die daar op let. We zijn heel blij met de fietsen.


Licht in het duister

Ja, hij staat er weer. Het is ons ook dit jaar weer gelukt een kerstboom te maken, opgebouwd uit fietswielen en versierd met tandwielen, kerstballen gemaakt van binnenbanden en natuurlijk een lichtsnoer. Jammer dat we om 5 uur moeten sluiten. Want in het donker is de boom het mooist.

 

Delen:

One thought to “Licht”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *