Licht in de duisternis

Reparatie-ophaaldienst komt op gang

Misschien ligt het aan het weer, wie zal het zeggen. Want om door sneeuw en regen met je kapotte fiets aan de hand naar ons te komen is geen pretje. Hoe dan ook, we  krijgen steeds meer aanvragen om fietsen op te halen die mensen bij ons willen laten repareren. Niet dat het storm loopt, dat is overdreven, maar het begin is er. We kregen van de week een bijzondere opdracht. Een vrouw had 3 dezelfde fietsen die ze wilde laten repareren, driemaal een Batavus Navajo. Ze vindt ze zo heerlijk fietsen, dat ze er maar gelijk drie heeft aangeschaft. Maar ja, alle drie kapot. Een kolfje naar onze hand.

 

 

Kerstboom

We hebben een bijzondere kerstboom. Francis en Serkan hebben hun ziel en zaligheid erin gelegd. Publiek wat langs loopt poseert soms samen met de kerstboom. Een beetje licht in de duisternis.

 

 

Nieuwe website

Tovenaar Jesse Smit heeft voor ons een nieuwe website gemaakt. De website combineert informatie over De Fietswerkplaats met ons blog en fietsen die we te koop hebben. Voorheen moesten potentiële klanten naar De Fietswerkplaats komen in de hoop een geschikte fiets aan te treffen. Nu kunnen we ze verwijzen naar onze site, zodat ze al van te voren weten wat er te koop is. Kopen via de site kan niet, er is geen betaalsysteem aan verbonden. Misschien is dat nog iets voor de toekomst.

 

 

Delen:

One thought to “Licht in de duisternis”

  1. Proficiat Ton en alle medewerkers! Zo kunnen nog meer mensen fietsend het nieuwe jaar 2018 in en door. #zinvol want nuttig werk#hergebruik#samenleren# duurzame aanpak#mooiere wereld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *