Lente

Uitgevlogen

 

 

Op de eerste dag van juni was het dan zover. In een uur tijd vlogen al onze buren uit. Zes koolmees jongen in getal. Het eerste kwartier botsten ze overal tegen aan, lagen even uit te puffen en hervatten dan hun pogingen. Gelukkig dat er geen katten in de buurt waren. Daarna kregen ze de slag te pakken en vlogen achter pa en ma aan. De wijde wereld in. Wauw dat is echt een avontuur.

Geslaagd

 

Na drie jaar bij ons stage gelopen te hebben is Elias geslaagd voor zijn MBO examen. Praktijkbegeleidster Lotus kwam hem het goede nieuws brengen. Elias is met uitstekende cijfers geslaagd. Hopelijk vindt hij gauw een baan in het vak. Succes Elias! En dank je wel voor al die fietsen die je voor ons gemaakt hebt.

De Kampioen

 

 

De ANWB startte een jaar geleden met het Kinderfietsenplan. Ze vragen ANWB leden om ongebruikte kinderfietsen in te leveren. De ANWB zorgt daarna voor de verspreiding. In een jaar tijd heeft de ANWB ruimt 19.000 fietsen gekregen. Een paar honderd daarvan gaan naar De Fietswerkplaats. Vanzelfsprekend zijn wij daar hartstikke blij mee. Om alle donateurs te bedanken, besteedt de ANWB in het zomernummer van De Kampioen, aandacht aan de actie. Fotograaf Harmen de Jong maakte  een foto van Mohamed die via de Stichting Leergeld een fraaie fiets van ons kreeg. Dank je wel ANWB.

 

 

 

Delen:

2 thoughts to “Lente”

    1. Hoi Ien,

      Ja, aan de zijkant van de werkplaats hangt een nestkastje. Dat hebben we wekenlang kunnen volgen. Tot uitvliegen aan toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *