Kwaliteit

Uitverkocht

We hebben het niet eerder meegemaakt, maar afgelopen week waren we helemaal door onze heren- en damesfietsen heen. Alle fietsen waren uitverkocht. Normaal showen we onze fietsen tussen de blauwe bloembakken, maar nu viel er geen fiets te bekennen.

 

 

Wat je noemt een luxeprobleem.  We verkopen de fietsen nu terwijl ze nog in de touwen hangen, dus terwijl we ze nog aan het opknappen zijn. Het zal wel met de lente te maken hebben en vast ook met de kwaliteit van onze fietsen.

Schoolproject

Twee 4 Havo groepen van het Farel College gaan ons helpen het concept van De Fietswerkplaats landelijk uit te dragen. Ze onderzoeken wat de kracht is van De Fietswerkplaats, waarbij ze zich richten op de 5 P’s: Personeel, Product, Prijs, Plaats en Promotie. We zijn heel benieuwd waar ze mee komen. We hebben er een wedstrijd van gemaakt, de winnaar krijgt een prijs.
Over een paar weken komen ze met hun bevindingen. En de winnaar is?

 

Julayka en Bastiaan

Dinand, Mikki, Viggo en Quint

 

Bijna…

Dennis heeft bijna zijn diploma rijwielhersteller. Hij moet nog een verslag inleveren en dan is het zover. Heerlijk om te weten dat we een vakman in huis hebben. En als je dan een vakman bent, dan krijg je de moeilijkste klusjes toebedeeld 🙂  Zoals het spaken van een geheel nieuw wiel, het lijkt zo makkelijk, maar probeer het maar eens. Het wiel moet niet alleen recht zijn, de naaf moet precies in het midden zitten en de spanning gelijkelijk verdeeld over de spaken. En dat zonder meetapparatuur, puur op gevoel en inzicht. Top Dennis, dat is kwaliteit.

 


De start

Het eindresultaat

Delen:

One thought to “Kwaliteit”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *