Kom erbij

Oscar

 

 

Deze week is Oscar bij ons begonnen. Oscar is wat ouder, hij is 60 jaar. Hij heeft op zijn vorige werk een zwaar arbeidsongeluk gehad en heeft een lang revalidatieproces achter de rug. Hij vindt het heerlijk om weer aan de slag te kunnen. Natuurlijk is het nog even wennen , maar het komt vast goed. Heel veel succes Oscar.

De Vosheuvel

We krijgen regelmatig bezoek van leerlingen van scholencomplex De Vosheuvel. In Marty hebben ze een enthousiaste leraar die zijn moeilijk lerende pupillen graag wat wil leren over fietsen. De Vosheuvel heeft een eigen technieklokaal, maar ja, hoe kom je aan oefenmateriaal, hoe kom je aan fietsen? Bij ons zijn ze aan het juiste adres. We geven eigenlijk nooit iets zomaar weg, maar voor de leerlingen van De Vosheuvel maken we een uitzondering. Met liefde.

 

Marti laadt een paar fietsen in.

 

Een vennoot erbij!

Op 1 augustus is het zover. We hebben Lars gevraagd om mede-vennoot te worden. Hij hoefde daar niet lang over na te denken. Hij zei gelijk ‘Ja’. Daar zijn we heel blij mee. Lars, 29,  werkt nu ruim een jaar als vrijwilliger. Hij heeft zich het vak snel eigen gemaakt en is leergierig. Daarnaast is hij prettig in de omgang met klanten en collega’s, is handig met computers en kan met geld omgaan. Tja Lars, dat zijn een hoop complimenten 🙂  Lars begint met een klein aandeel van 20%. We nemen hiermee financieel een risico, maar de zaak loopt prima en we krijgen er continuïteit en jeugdigheid voor terug. Dat is ons echt wat waard. Op een mooie toekomst Lars!

 

 

 

 

 

 

Delen:

One thought to “Kom erbij”

  1. Gefeliciteerd Lars en veel succes met de fietsen enz. Jullie zijn nu een echt bedrijf, zelfs met een vennoot ! IEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *