Klaar voor de start? Af

Karten

Voor ons jaarlijkse bedrijfsuitje zijn we gaan karten en daarna uit eten gegaan. Bij het karten is het van te voren altijd de vraag wie dit jaar de snelste zal zijn? Vorig jaar was het Roben met Johnny in zijn kielzog. Zal dat dit jaar ook weer zo zijn of gaat Patrick er dit keer met de winst vandoor, of onze nieuweling Driekus? Voor Johnny is het zijn laatste kans om Roben te verslaan, want in juli stopt hij bij ons. Zelf hoop ik om in ieder geval niet als laatste te eindigen. Gelukkig doet Daouda ook mee, die rijdt altijd rustig zijn rondjes en ook Denisse is van de partij. Zij heeft nog niet eens haar rijbewijs, dus dat geeft hoop.

Klaar voor de start, met Denisse op poleposition.

Na een felle strijd bleek Roben nog steeds uitstekend te kunnen karten. Met een gemiddelde rondetijd van 41 seconden kreeg hij zelfs complimenten van de bedrijfseigenaar. Een hele nette tijd. Johnny eindigde als tweede, gevolgd door Patrick en Driekus. Denisse zag kans mij voorbij te racen, in het voorbijgaan nog even naar mij zwaaiend. Grr. En ook Daouda bleek na afloop snellere rondetijden te hebben dan ik. Balen, toch weer als laatste geëindigd 🙂

Leenfiets

Eindelijk onze leenfiets weer terug.

 

Met onze leenfiets is het altijd wat. Het gaat soms tijden goed en dan opeens krijgen we de fiets niet meer terug. Het komt altijd wel weer goed, maar dit keer duurde het wel erg lang. Na 2 maanden stuurde de ‘lener’ een berichtje of hij de fiets kon kopen. Nee, dat kon hij niet. Terug met die fiets. ‘s Avonds laat zette hij de fiets voor onze zaak en gooide de sleutel door de brievenbus. Zijn fiets die we gerepareerd hadden mochten we houden. Rare vogels heb je toch.

Abraham

 

 

Abraham, 24, komt uit Nigeria en woont sinds kort in Nederland. Hij loopt twee dagen in de week stage bij ons. Welkom Abraham!

 

Delen:

One thought to “Klaar voor de start? Af”

  1. Ik dacht dat er iemand van 50 jaar werd geintroduceerd, maar het bleek een andere Abraham. Je moet toch meer oefenen met karten, Ton.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *