In vol bedrijf

Onze nieuwe locatie zit als gegoten. Het was even wennen aan de nieuwe plek, maar we voelen ons er thuis. Ruim, licht, en volop klanten. We hebben veel werk, zowel de verkoop van tweede hands fietsen, als de reparaties lopen prima.

Lekker aan het werk
Lekker aan het werk

Leermeester Roben

Roben, nog pas 19 jaar, ontpopt zich meer en meer als een “leermeester”. Het is misschien een vreemde naam voor een jongen van 19 jaar, maar hij heeft enorm veel fietsenkennis, overzicht, stuurt iedereen aan en helpt anderen die zijn assistentie vragen. Hij is van plan om de opleiding leermeester te gaan volgen. Voor De Fietswerkplaats zou dat natuurlijk geweldig zijn. Stel je eens voor dat we zelf mensen een opleiding aan kunnen bieden?

Roben helpt Bianca
Roben helpt Bianca

Op heterdaad betrapt

En jawel, hadden we in ons vorige pand al eens een inbraak, ook nu weer was het raak. Twee weken geleden gooide een dief om 4 uur ‘s nachts een ruit in en ging op zoek naar buit. Gelukkig had een passerende taxichauffeur het allemaal in de smiezen. Hij belde de politie en met 6 politiewagens omsingelden ze onze werkplaats. De dief kon geen kant meer op en ze vatten hem in zijn kraag. Goeie actie van de politie. Er valt bij ons weinig te stelen, maar ja, daar kwam de dief te laat achter 🙂 Behalve ruitschade hebben we er verder geen last van gehad.

Inbraak
Inbraak

Het voelt als een cadeau

Tifany is de vriendin van Kevin. Elke woensdag komt ze een paar uur bij ons schoonmaken. Zomaar. Dat voelt als een geweldig cadeau. Dank je wel Tifany!

Tifany maakt de koelkast schoon
Tifany maakt de koelkast schoon
Delen:

0 thoughts to “In vol bedrijf”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *