In tijden van crisis Deel 3

Voldoende omzet

We gaan het redden. Doordat we nu ook Marktplaats gebruiken om onze fietsen te verkopen, halen we voldoende omzet. Sterker nog, we sluiten deze maand met winst af. Dat komt ook omdat mensen steeds meer lijken te gaan fietsen. Samen sporten mag nog niet. Fietsen is dan een welkome manier om toch aan de benodigde lichaamsbeweging te komen. En er speelt nog iets anders.  We kregen deze periode eerst twee fraaie mountainbikes helemaal uit Zwolle en een dag later kregen we een prima fiets uit Alkmaar. Dat het een flink eindje rijden was, kon helemaal niet schelen. Tijd genoeg. We hebben de fietsen opgeknapt en omdat het zo’n mooie fietsen waren er snel kopers voor gevonden. Kijk, dat scheelt omzet. 🙂

 

De gulle gever met fiets uit Alkmaar

 

Treurig

De Zwaaikom telt welgeteld 1 boom. Een sleedoorn op de hoek van de straat. Het is een wonder dat hij op die plek kan groeien zo tussen de stenen, maar hij staat er. Stond, moet ik zeggen. Mijn adem stokte in mijn keel toen ik  er van de week langskwam. De boom is tot op de grond toe afgezaagd. Waarom in hemelsnaam? Zijn we zo lekker bezig om de Zwaaikom te vergroenen en bomen te plaatsen, weliswaar in bakken, maar toch, moet die ene boom het ontgelden. Aiaiai. Te gek voor woorden.

 

 

Kinderfietsen

Al onze fietsen die we te koop hebben, staan op onze site. Tot nu toe waren kinderfietsen daarvan uitgezonderd. Tot vandaag. Dankzij onze webbouwer Jesse Smit, hebben we deze service ook naar kinderfietsen uitgebreid. Eens kijken hoe dat bevalt.

 

Delen:

One thought to “In tijden van crisis Deel 3”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *