In het zonnetje

Camping fietsen

Twee jaar geleden jaar leverden we een aantal fietsen aan een camping in Frankrijk. Op hun verzoek alleen met terugtrapremmen en zonder bagagedrager. Dit jaar bezocht ik de camping en was benieuwd hoe het met de fietsen ging. De Nederlandse eigenaar was zeer tevreden. Ze doen het allemaal nog prima. Mooi om te horen.

Drie van onze fietsen op de Franse camping

 

Een nieuw gezicht

Saffier, 35, is vastbesloten om fietsenmaker te worden. Hij gaat een opleiding volgen zodat hij een diploma heeft. Tot die tijd werkt hij bij ons om ervaring op te doen. Zo’n leergierige en nieuwsgierige medewerker kunnen we goed gebruiken. Welkom Saffier!

Saffier geconcentreerd aan het werk

 

Tropenrooster

Sommige medewerkers kunnen heel goed tegen het warme weer, anderen kunnen er niet goed tegen. Dat levert verrassende effecten op. Zo begint Driekus normaal altijd pas ‘s middags, omdat hij moeite heeft met vroeg opstaan. Maar met dit warme weer houdt hij het in bed niet uit. Hij werkt nu ‘s ochtends in plaats van ‘s middags en dat gaat prima.

Driekus blijkt ook ‘s ochtends prima te kunnen werken.

De komende week werken we volgens het tropenrooster dat we hebben afgekeken van het Kringloopcentrum. Zolang de temperaturen nog tropisch zijn werken we dan van 09:00 tot 16:00 uur. Normaal werken we van 09:30 tot 18:00 uur. Nu beginnen we dus iets eerder en stoppen eerder. Eens kijken hoe dat uitpakt.

Delen:

One thought to “In het zonnetje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *