In de steigers

We zijn op twee plekken hard aan het werk. Op het Neptunusplein zijn drie fietsenmakers achtergebleven om de zaak draaiend te houden. Ondanks de hitte van de afgelopen tijd repareerden Roben, Johnny en Serkan fietsen dat het een lieve lust was. Klasse mannen.

De anderen zijn aan de slag op Zwaaikom 23. Een kleine foto impressie. De meeste foto’s zijn gemaakt door Patrick.

619 Daouda aan het stoffen
Daouda stoft de boel af voordat we het kunnen schilderen
622 Janam schildert
Janam aan het schilderen
621 Kevin op steiger schildert
Kevin op de steiger, 6 meter hoog
620 Twee steigers
Ton op de steiger. Het hele pand krijgt een lichtgele kleur. Links op de foto is nu nog een open ruimte. Op 1 juli zal daar een scheidingswand geplaatst worden. 
614 Topdrukte kringloop
In de opslaghal van het Kringloopcentrum is het de hele dag een drukte van belang. Ongelofelijk hoeveel spullen mensen komen brengen en hoe relaxt de werksfeer is. Geen onvertogen woord gehoord de afgelopen week. 
618 Carlo denkt na
Voor het plaatsen van de nieuwe pui hebben we de hulp gekregen van de oude meester Carlo. Meten is weten is zijn credo. Dank je wel Carlo, super. 
617 Patrick en Carlo monteren de balk voor de pui
Carlo en Patrick bij het plaatsen van de steunpilaar
622 Pui
Onze nieuwe pui in wording
624 Mehmed zet eerste paal op zijn plek
Naast het schilderen en het zetten van de nieuwe pui is het demonteren en monteren van de verdiepingsvloer de derde grote klus. Zonder hulp van medewerkers van het Kringloopcentrum zouden we deze klus niet kunnen klaren. Rechts op de foto Hamid, de heftruckchauffeur is Mehmed. Helemaal links zorgt Carlo voor de balans van het enorme gevaarte. De gehele vloer bestaat uit zes van dit soort zware ijzeren balken. 
626 Eerste deel staat
De eerste draagbalk staat vastgeschroefd in de grond. De rest volgt deze week. Werk aan de winkel.

 

Delen:

0 thoughts to “In de steigers”

  1. Ton, wat is het toch een fantastische onderneming, die jij ooit begonnen bent, wat een voldoening met zoveel medewerkers/hulp.Succes verder, IEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *