Hiep Hiep Hoera

Nu ook E-bikes

Ja, we moeten er aan geloven. We gaan nu ook tweedehands e-bikes verkopen, zij het schoorvoetend. In tegenstelling tot onze gewone tweedehands fietsen, verkopen we e-bikes, zonder garantie, want de motor kan kapot gaan, de displays, de accu’s. Het is nog zo’n onzekere markt, dat we ons teveel risico’s niet kunnen veroorloven. Maar ja, er is veel vraag naar en beetje bij beetje krijgen we ze steeds meer binnen. Wellicht gaan we zelfs tweedehands e-bikes inkopen. De toekomst zal het uitwijzen.

 

Klanten poseren trots bij hun nieuwe aanwinst, een Sparta Ion. De eerste elektrische fiets die we verkochten.

Ton, wanneer ga je met pensioen?

Een werkdag is geen werkdag als de jongens niet grappend opgemerkt hebben wanneer ik, (Ton) met pensioen ga. Ik weet niet precies hoe dit gekomen is, maar we hebben allemaal plezier in deze dagelijkse grap. En toen ik dan echt jarig was, 63, konden de jonkies het natuurlijk niet laten. Buiten hing een groot spandoek en ook boven mijn werkplaats hing eenzelfde doek. Klanten informeerden geïnteresseerd wie de aanstaande pensionado was. Heerlijk. Nou jonkies, ik ga nog lang niet met pensioen. Ik vind de  grappen veel te leuk.

 

 

En de winnaar is? 

We hebben deze week ons jaarlijkse bedrijfsuitje gehad. Eerst karten en daarna uit eten. Het karten was bijzonder, want het had geregend en de baan was drijfnat. Zo gauw je teveel gas gaf, spinde de auto. Bijna iedereen belandde een keer in de berm, behalve ikzelf, want mijn voorzichtige rijden kwam dit keer goed van pas. Na jaren laatste te zijn geworden, belandde ik dit jaar in de middenmoot. Joepie! Dat is nog eens winst. En de echte winnaars? Ja natuurlijk, Roben is door niemand bij te houden. Hij won beide heats. Patrick en nieuwkomer Lars streden om beurten om plaats 2 en Saffier eindigde als vierde. Gefeliciteerd mannen. En waar Denisse mij vorige jaar nog een rondje lapte en in het voorbij gaan vriendelijk naar me zwaaide, bleef ik haar dit jaar ruimschoots voor. Jammer Denisse 🙂

 

Van links naar rechts. Lars, Roben, Jaap, Patrick, Denisse, Janam, Ton, Saffier, Daouda. Driekus was er vanwege rugklachten helaas niet bij.

 

 

 

 

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *