Het regent fietsen

 

 

Natuurlijk wilden we met ons persbericht over de Ophaaldienst reclame maken voor De Fietswerkplaats. Maar dat mensen zo massaal zouden reageren hadden we van te voren nooit kunnen bedenken. We stonden in Amersfoort Nu, Stad Amersfoort, Amersfoort-Noord, het AD. Met als gevolg dat we van alle kanten fietsen aangeboden krijgen. De telefoon staat werkelijk roodgloeiend. Wat mensen vooral aanspreekt is dat we de fietsen hergebruiken en dat ze niet in de ijzerbak van de ROVA verdwijnen. En natuurlijk, dat wij de fietsen bij hen thuis op komen halen…wel zo gemakkelijk 🙂

490 In de pers

 

Lokale Radio en TV

Niet alleen de kranten, ook radio EVA, RTV Utrecht radio en RTV Utrecht Televisie deden verslag van de Ophaaldienst. In raadslid Rob Smulders van de PvdA hebben we een uitstekend pleitbezorger. Hij bezocht onze werkplaats verschillende keren en probeert te bemiddelen tussen ons en de ROVA. RTV Utrecht maakte een kort item.

Filmpje van RTV Utrecht over onze ophaaldienst.

Geplaatst door De Fietswerkplaats op vrijdag 11 maart 2016

 

Afscheid Francis

Francis heeft zo’n twee jaar bij De Fietswerkplaats gewerkt. Ze is sinds kort moeder en hoopte  het moederschap te kunnen combineren met haar werk als fietsenmaker. Maar dat lukt helaas niet. Te veel prikkels, te veel onrust die ze geen plek kan geven. Ze heeft afscheid genomen van de werkvloer, maar we zijn haar gelukkig niet helemaal kwijt. Ze blijft de facebook pagina bijhouden en blijft marktplaats doen, maar wel vanuit haar eigen veilige thuis. Francis, super bedankt voor al die omafietsen die je gemaakt hebt!

489 Afscheid Francis

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *