Heftige tijden

Nog behoefte aan onderdelen? 

De oude eigenaar van de Bike Shop aan de Leusderweg belde of wij behoefte hadden aan onderdelen. Hij heeft zijn winkel verkocht en had nog allerlei wielen staan in de opslag staan. Natuurlijk zeggen wij daar geen nee tegen.  Heel graag zelfs, dank je wel. In dezelfde week belde 50/50 van het Leger des Heils. Ze doeken hun fietswerkplaats op de Isselt op en…..hadden nog veel onderdelen die ze van de sloop wilden redden. Ook daar konden we de onderdelen ophalen. En jawel, Decatlon uit Utrecht, heeft de vestiging op Vredenburg opgeheven. We kregen een auto volgeladen met soms nog nieuwe onderdelen. Verbazingwekkend hoe mensen ons weten te vinden, en dat allemaal in een tijd van twee weken.

 

De bijna lege werkplaats van 50/50 van het Leger des Heils

 

Roben’s Bike Shop

Onze oud-collega Roben, een supergoede fietsenmaker, heeft een paar jaar geleden een eigen zaak geopend in Soesterberg. We hebben altijd een goede relatie met elkaar gehouden. Treurig dan ook om te melden dat hij zijn zaak om gezondheidsredenen heeft moeten sluiten. Echt verschrikkelijk balen. We wensen je alle goeds Roben, hopelijk komt het weer helemaal goed. We leven met je mee.

 

 

Dennis

We hebben het in ons tienjarig bestaan nog nooit zo druk gehad. Als mensen bij ons een fiets bestellen, moeten ze een maand wachten. Op dit moment hebben we een wachtlijst van 36 fietsen. De schrik sloeg ons dan ook om het hart, toen Dennis aankondigde dat hij om persoonlijke redenen voor 3 maanden een stap terug moet doen. Dat zagen we niet aankomen. In De Fietswerkplaats kennen we elkaars persoonlijke verhalen niet of nauwelijks. Daar beoordelen we elkaar niet op. Wat telt is je vakmanschap en de kwaliteiten die je binnen het werk laat zien. Over het vakmanschap van Dennis, onze eerste fietsenmaker, bestaat geen twijfel. Dennis is een uitstekende fietsenmaker. Maar voor Dennis is dat niet voldoende. Hij vindt dat hij op persoonlijk vlak een stap te zetten heeft. Respect. Doen. Je leeft maar 1 keer. We hebben snel geschakeld. Ronald is 12 uur meer gaan werken, en ook Rais heeft zijn uren uitgebreid. Daarnaast hebben we oud-medewerker en ervaren fietsenmaker Saffier bereid gevonden om 3 dagen per week bij ons te komen werken. Ja, ook dat is ondernemen. Meebuigen en creatieve oplossingen verzinnen, zodat wij en onze klanten niks te kort komen.

 

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *