Grote getallen

251


We hebben de afgelopen weken onwaarschijnlijk veel fietsen gekregen. In 6 weken tijd kregen we 251 fietsen. Dat is bijna 42 fietsen per week. Onvoorstelbaar, wat een weelde, wat hebben wij een geluk. We zijn er heel blij mee. Toegegeven, het is veel werk om van alle fietsen de framenummers te controleren, ze te ordenen en ze een plek te geven in onze werkplaats, maar dan heb je ook wat. Dank je wel donateurs, jullie blijven ons verbazen.

6,5,12

Voor theatercamping Charme in Frankrijk, maakten we voor de campinggasten 6 fietsen.  Allemaal met 7 versnellingen, handremmen en makkelijk verstelbare zadels.

Voor Kultlab, van o.a. Lepeltje Lepeltje en Into te Woods, maakten we 5 fietsen met terugtraprem en met verschillende framehoogtes. Speciaal voor hun stagiaires.

Kultlab met een van onze fietsen

Voor het project ‘Fietsstimulering Amersfoort’ maakten we 12 fietsen. Twee vouwfietsen en 10 veelal kleine fietsen met handremmen en 3 versnellingen. Met de fietsen krijgen nieuwe Nederlanders fietsles. En hoezo dan de 2 vouwfietsen? Voor volwassenen die nog echt niet kunnen fietsen, dienen de vouwfietsen als loopfietsen. Pas als de balans in orde is, als dat lukt, dan zijn de echte fietsen aan de beurt. Een hartstikke goed idee.

10

Jeffrey werkt sinds kort bij ons. Hij heeft totaal geen verstand van fietsen, een absolute beginner. Voor hem is het echt een ontdekkingstocht, alles is nog nieuw. De gereedschappen, de verschillende onderdelen van een fiets, de werking ervan. Maar aan zijn enthousiasme kunnen wij niet tippen. Voor enthousiasme krijgt hij van ons een 10. Met zoveel enthousiasme, dan leer je het wel. Welkom Jeffrey!

 

 

 

Delen:

One thought to “Grote getallen”

  1. Mooi zo’ nieuwe side en wat een enthousiasme. Maar meer fietsen wens ik jullie niet toe. Met groet, IEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *