Goed bezig

Cadeau KPN

KPN uit Den Haag belde of we interesse hadden in 35 fietsen. Natuurlijk hadden we dat. Voor 35 fietsen waren we graag bereid een busje te huren en op en neer naar Den Haag te rijden. Maar een busje huren was helemaal niet nodig. ‘We regelen een verhuiswagen, we komen de fietsen wel in Amersfoort afleveren’ vertelde Max van de KPN aan de telefoon. Wauw. Dank je wel. Wat een geluk.

901 KPN fietsen

Carwash

We hebben een hoge druk spuit om fietsen schoon te spuiten. Op de vorige locaties maakten we hier wel gebruik van, maar we hebben er op de Zwaaikom geen plek voor. Roben kwam op het briljante idee om de Carwash die 50 meter verderop in de straat zit hiervoor te gebruiken. Met een 50 eurocent muntje spuiten we een fiets helemaal schoon. Het werkt perfect en is nog leuk ook.

899 Carwash
Roben spuit een fiets helemaal schoon

Afscheid Remco (en Desiré) 

Remco heeft precies een half jaar bij ons gewerkt. Tijdens de verbouwing heeft hij bergen werk verzet en heel wat keren zijn hoogte vrees moeten overwinnen. Petje af. Bij de Kringloop ontmoette hij Desiré. Ze zijn gaan samenwonen in Soest en hebben beiden daar werk gevonden. Dank je wel Remco, heel veel succes.

666 Remco en Desire
Remco en Desiré
Delen:

0 thoughts to “Goed bezig”

  1. Wat aardig van de KPN en hoe inventief voor het gebruik van de hogedruk spuit. Jullie zijn zeker op een goede weg.Succes, IEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *