Geslaagd

Afgelopen donderdag was het dan zover, de officiële opening van onze nieuwe locatie Zwaaikom 23. Tot vlak van te voren waren we nog aan het schilderen, stofzuigen en boenen, zoals het hoort bij een opening.

671 Ton speecht Leuk
Ton verwelkomt de gasten. Fotografie Cees de Vries
673 Team Leuk
Het team stelt zich voor, van links naar rechts: Serkan, Patrick, Remco, Francis, Ton, Janam, Daouda, Roben en Denisse. Niet op de foto Johnny en Mieke. Fotografie Cees de Vries

De openingshandeling

Geen lintje doorknippen dit keer, maar een fiets omhoog hijsen naar ons platform. Het is de eerste fiets die we op deze locatie gekregen hebben. Om de hoogte te benutten hebben we een platform in de werkplaats geplaatst waarop we de gekregen kapotte fietsen zetten. Onder het platform hebben we 7 werkplekken.

684 Ophijsen eerste fiets MvI
Wethouder Tigelaar hijst de eerste fiets op met hulp van Serkan. Ton neemt de fiets aan. Fotografie Marlous van Immerzeel

Samenwerking met het Kringloopcentrum

Zo’n 4 jaar geleden begon De Fietswerkplaats als een samenwerkingsproject met het Kringloopcentrum. Wij knapten fietsen voor hen op die zij in de winkel verkochten. Vrij snel hadden we zoveel werk dat we zelfstandig verder gingen. En nu is het Kringloopcentrum onze huurbaas. Dus toch weer een beetje terug bij af, maar dan in een nieuw jasje.

680 Bloemen van Mieke
Directeur Mieke Bleij heette ons van harte welkom met een mooie bos bloemen. Fotografie Cees de Vries

 

Daar moet op gedronken worden

En toen was het tijd voor bier, wijn en fris…

663 Opening Daan en Rosario CdV
Fotografie Cees de Vries
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *