Francis, Roben, Drikes

Afscheid Francis

Francis heeft 4 jaar bij De Fietswerkplaats gewerkt. Behalve fietsenmaker beheerde ze onze facebookpagina, maakte jaarlijks een originele kerstkaart en ze was onze steun en toeverlaat bij alles wat met onze computer te maken had. Heel jammer dat ze bij ons stopt. Francis gaat verder bij  50/50 van het Leger des Heils. Zij hebben naast een fietswerkplaats ook een fraaie houtwerkplaats. Dat hebben wij helaas niet, daar kunnen wij niet tegen op. Heel veel succes Francis.

 

 

Robens Bike Shop

Roben is onze gediplomeerde fietsenmaker en full time in dienst bij De Fietswerkplaats. Hij heeft al jarenlang het plan om een eigen zaak te beginnen. Met de huur van een pandje in het Soesterkwartier heeft hij daar een begin mee gemaakt. Hij repareert daar in zijn vrije tijd fietsen. Met De Fietswerkplaats heeft hij afgesproken dat hij fietsen via ons mag verkopen tegen een afgesproken vergoeding. Deze week zette hij zijn eerste fiets bij ons in de etalage. Ik hoop dat er nog heel veel fietsen zullen volgen… Spannend.

 

 

Drikes

Drikes werkt sinds kort bij ons. Drikes is moeilijk lerend, maar….hij repareert al sinds zijn 5e jaar fietsen. Handige handen, daar zitten we op te wachten. Welkom Drikes.

 

                                       

 

 

Delen:

One thought to “Francis, Roben, Drikes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *