Filmpje in de maak

Media Academie op bezoek

Deze week kwam journaliste Sandra van de Wiel met een kleine filmploeg op bezoek. Ze volgt een opleiding voor het maken van korte filmpjes bij de Media Academie in Hilversum. Ze stelde goede vragen en maakte makkelijk contact, zodat ondanks de extra drukte, het prima te doen was voor iedereen.Over een paar weken krijgen we het eindresultaat te zien.

468 Filmopnamen Ton
Ton wordt geïnterviewd (foto Bart Nelissen)
475 Emrah aan het werk
Emrah aan het werk (foto Bart Nelissen)

Fietsen voor Frankrijk

Of we maar even 8 fietsen met terugtraprem wilde leveren aan een camping in Frankrijk. Fietsen met terugtraprem zijn zo geliefd als stationsfietsjes dat we met de levering van 8 fietsen teveel van onze klanten teleur zouden moeten stellen. We stelden onze opdrachtgever daarom voor om 4 te leveren, én, dat is nieuw voor ons, met geheel nieuwe achterwielen. De opdrachtgever ging direct akkoord. Deze week hebben we de fietsen afgeleverd. Een leerzaam en leuk project.

464 Fiets Frankrijk
Fiets voor  franse camping met nieuw achterwiel en zonder bagagerekje, zodat jongeren niet achterop kunnen springen en de fietsen langer goed blijven. Met dank aan Johnny voor het fraaie eindproduct. 

ROVA 

De ROVA gooit dagelijks goede fietsen weg. Ze verdwijnen in de ijzercontainer en worden tot schroot vermalen. We hebben hierover contact gehad met de ROVA en hebben gevraagd om de fietsen apart te houden. Maar de ROVA is niet van plan iets aan de situatie te veranderen. Wat een verspilling van materiaal.  We maakten deze week verschillende keren foto’s van de ijzercontainer en troffen er steeds op het oog zeer bruikbare fietsen aan. Aj, dat doet zeer. We geven niet op, wordt vervolgd.

474 Fietsen Rova
Weggegooide fietsen in de ijzerbak van de ROVA
Delen:

0 thoughts to “Filmpje in de maak”

  1. Leuk bericht Ton. Jij nu aan de andere kant van de camera 🙂 Ik vrees dat die voordrager op de Franse fietsen ook erg aantrekkelijk is om op nee te rijden 😉 En ROVA: dat worden vragen van de gemeenteraad aan het college lijkt me.
    Kortom, lekker bezig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *