Fijne Feestdagen

EHBO

 

Roben tijdens de EHBO cursus

Elk jaar houden we ons EHBO diploma bij. 5 Avonden per jaar hebben we  herhalingslessen. Dat is een hele tijdsinvestering na een hele dag werk, maar het is het ons waard. Op de foto Roben tijdens de herhalingslessen. Dit jaar heeft ook Saffier zijn EHBO diploma gehaald. Geweldig. We hebben nu 3 EHBO-ers op de werkplaats.

Noy

 

Sinds vorige week hebben we weer een vrouw op de werkplaats. Noy, uit Thailand. Ze heeft geen ervaring als fietsenmaker, maar wil het graag proberen. Ze is enthousiast gestart. Goed zo Noy, je bent van harte welkom.

Onze eigenste Kerstboom

Ja, ja, we hebben weer een speciale kerstboom, helemaal samengesteld uit fietsonderdelen. Jaap en Lars hebben er veel tijd in gestoken, maar dan krijg je ook wat.  Het is een jaarlijkse traditie waar we zelf veel lol in hebben en die ook bij voorbijgangers vaak een verwonderde glimlach oplevert.

 

Lars en Jaap (R) bij de opbouw van de kerstboom

 

En dit is het resultaat bij avondlicht

 

We wensen iedereen alvast fijne feestdagen. Met speciale dank aan alle gulle gevers van fietsen.

Delen:

2 thoughts to “Fijne Feestdagen”

  1. Met 3 EHBO,ers zou je er bijna een ongeluk voor willen krijgen ! Inspirerende en gezellige feestdagen voor alle werkers in de werkplaats, speciaal voor de nieuwe vrouw. IEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *