Fietsen, fietsen en nog eens fietsen

Afscheid Mahmoud

Na een vol jaar bij ons gewerkt te hebben, heeft Mahmoud afscheid genomen van De Fietswerkplaats. In stijl. Hij bereidde voor ons een Afghaanse maaltijd en speelde zijn geliefde Afghaanse muziek. Mahmoud kan prachtig zingen, vol weemoed. Dank je wel Mahmoud. Met het afscheid van Mahmoud zijn we nu met zeven.

Afscheidsetentje Mahmoud

Mahmoud de muzikant

De kracht van publiciteit

In het vorige blog meldde ik al dat we naar aanleiding van publiciteit in korte tijd 60 fietsen gedoneerd kregen. De verwachting was dat dit een tijdelijke aanwas zou zijn. Maar niets van dit alles. Onze werkplaats is binnenkort te klein om alle gekregen fietsen te kunnen herbergen 🙂 De teller staat sinds 1 januari van dit jaar inmiddels op 252 fietsen.

Fietsen
Dagelijks komen mensen  bij ons om een fiets af te geven. We slaan ze op in het opkopersregister zodat we er zeker van zijn dat ze niet gestolen zijn. Wat een weelde, wat zijn we blij met al die fietsen. Daarnaast halen we elke veertien dagen fietsen op bij mensen die ons hierover gebeld hebben. Nu rijden we nog met een aanhanger. Ons volgende doel is een eigen bestelbusje, een volkswagen Caddy. Zover is het nog niet, maar we dromen er al vast wel van.

Fietsen ophalen

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *