Feestje

Cadeautje van de Giant Store

De  Giant Store op de Utrechtseweg belde ons of we nog ouderwetse kettingkasten konden gebruiken. Daar zeggen we natuurlijk nooit nee tegen. Maar dat ze ons zoveel kettingkasten zouden geven hadden we niet  verwacht… Naar schatting een stuk of 100.

 

We kunnen ze niet allemaal gebruiken, dus we hebben direct onze Baarnse connecties gebeld. Zij hebben nu voorlopig ook genoeg van dit soort kettingkasten 🙂
Dank je wel Giant Store. Super dat jullie aan ons gedacht hebben.

 

Jules

Jules is bergbeklimmer. Tijdens zijn laatste tocht is hij lelijk gevallen en brak zijn been. Voor Jules is dat geen reden om thuis op de bank te blijven hangen. Hij knutselde een houten onderbeen en ging weer op pad. Maar het gebrek aan vering beviel hem niet. Daarom kwam hij bij ons de winkel in, op zoek naar mogelijke veren. Hij dacht aan de grote veren van een mountainbike. Maar die hebben we niet los liggen. Daarom opperden we of een verende zadelpen wellicht een oplossing zou zijn. Dat leek hem wel wat. Hij kocht de zadelpen en een week later zagen we hem weer terug. Nu geen houten poot meer, maar een verende zadelpen in combinatie met een heus zadel ‘want nu kan ik goed afrollen’.

Het bergbeklimmen is nu zeker verleden tijd? vroegen we hem. ‘ Welnee’ zei hij ‘Ik kan niet wachten totdat mijn been weer genezen is. Klimmen is het eerste wat ik weer ga doen.’

 

Feestje

We hebben wat te vieren. Want in de afgelopen 10/11 jaar dat De Fietswerkplaats bestaat, hebben we 7000 fietsen van Amersfoorters gekregen. Wat een aantal. Wat geweldig dat zoveel mensen ons fietsen doneren.


Op vrijdagmiddag 5 juli hebben we een feestje om het te vieren. Met een hapje en een drankje en met dj Frans van Hal die uitsluitend liedjes over fietsen zal draaien. We kunnen helaas niet iedereen uitnodigen. Er komen veel oud-medewerkers, Kringlopers, relaties én ook wethouder Willem-Jan Stegeman komt ons feliciteren. Het afgebeelde getal 7000 is speciaal voor ons gemaakt door de Chileense kunstenares Rosario Dominguez Garcia Huidobro. Feestje, we hebben er zin in!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *