Even voorstellen

Ongewis

De Gemeenteraad heeft afgelopen week het budget voor de sloop van verschillende panden, waaronder het onze, vastgesteld. Maar wanneer het allemaal zijn beslag krijgt is nog niet duidelijk. De bestemmingswijziging is nog niet aangevraagd, we verwachten dat dit elk moment kan gebeuren. Daarna is een bezwaarperiode van 6 weken. En wat daarna gebeurt? We weten het niet. Maar dat er serieus werk van gemaakt wordt, getuigt de onderstaande foto. Werklieden hebben een geul gegraven om de bekabeling in kaart te brengen in verband met de aanstaande sloop van het pand…

583-graafwerkzaamheden

Versterking

Ondanks alle onzekerheid blijven we lekker aan het werk. Wel zijn we in overleg met verschillende partijen om ons te oriënteren op een nieuwe lokatie. Maar het fietsenmaken. gaat gewoon door. Sinds kort versterkt Remco ons team. Remco heeft zowel een ICT als een technische achtergrond én een daverende lach. Welkom Remco, we kunnen je goed gebruiken.

578-remco

Daoeda

Ook Daoeda, afkomstig uit Guinee, werkt sinds een paar weken bij ons. Daoeda is een nieuweling in het vak. Hij zal beetje bij beetje het vak van fietsenmaker en alles wat daar bij komt kijken, gaan verkennen. Welkom Daoeda!

582-daoeda

 

 

Delen:

0 thoughts to “Even voorstellen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *