Eindelijk Wifi

Roben ziek

De afgelopen twee weken is Roben ziek geweest. Hij is onze eerste fietsenmaker en waarschijnlijk de jongste bedrijfsleider van Amersfoort. Dat is dan natuurlijk een heel gemis. Maar om het schitterende gezegde van Johan Cruijff maar weer eens van stal te halen: elk nadeel heeft zijn voordeel. Dominique, Paul en Kevin hebben het geweldig opgepakt. Goed gedaan mannen! En natuurlijk kreeg Roben van ons een “fruitmand”, inclusief fietsenmakershumor.

Kunst

In de wc’s hingen de toiletrollen met touwtjes aan elkaar. Onhandig gedoe allemaal. Daarom bedacht Dominique iets anders. Het werkt voortreffelijk!

Wifi

De Fietswerkplaats bestaat nu ruim 2 jaar en al die tijd hebben we uit zuinigheidsoverwegingen gerommeld met het internet. We hebben internet nodig om bestellingen te doen bij de groothandel en om fietsen in te voeren in het politieregister. Veelal gebruikten we onze mobiele telefoons om de verbinding tot stand te brengen. Het werkt, maar het heeft zo zijn risico’s. Toen we laatst een gepeperde rekening kregen was de maat vol en hebben we internetaansluiting geregeld. Voor € 16,50 per maand, dus dat valt reuze mee. Francis was er zo blij mee dat ze een taart liet maken. Dank je wel Francis voor het onverwachte en heerlijke cadeau.

401 Francis deelt de taart uit

Delen:

0 thoughts to “Eindelijk Wifi”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *