Een Zonnig 2021!

Grote schoonmaak

We zijn weliswaar open, maar natuurlijk merken we dat het veel rustiger is dan normaal tijdens deze lockdown periode. We hebben van de nood een deugd gemaakt. Oscar, Roben en Janam hebben de werkvloer onder handen genomen en van een keiharde nieuwe verflaag voorzien. Dat betekende allereerst alles opruimen en de hele vloer leegmaken. Maar dan krijg je ook wat!

 

Oscar rolt de nieuwe vloer. Met op de voorgrond Danisha die ook haar steentje bijdraagt.

 

Dank je wel grote buur

Het is natuurlijk een mooi idee om de vloer opnieuw in de verf te zetten, maar zo’n vloer moet drie dagen uitharden. Normaal zetten we daar ‘s avonds onze fietsen neer die we te koop hebben en overdag buiten staan. Een geluk bij een ongeluk dat onze grote buur Het Kringloopcentrum gesloten is tot 19 januari. We konden onze fietsen tijdelijk bij hun stallen.  Het is verbluffend hoe vaak we samen werken en hoe prettig dat gaat. Dank je wel.

Onze fietsen in het Kringloopcentrum

 

Een zonnig 2021!

We hebben een goed jaar achter de rug. We hebben een geweldig team, met getalenteerde medewerkers, dat maakt het werken wel zo prettig. Het was wel een raar jaar, waarin we elkaar geen handen meer gaven en niet meer samen aan tafel lunchten. De decembermaand was moeilijk, omdat we alleen reparaties nog zijn toegestaan en we alleen nog on-line mogen verkopen. We starten 2021 vol energie. Hopelijk krijgen we het virus onder controle en hoeven we niet meer op elk zuchtje te letten.
Namens Roben, Lars, Oscar, Jaap, Noy, Nordin, Driekus, Janam, Habib, Cor, Dennis, Michael, Elyas, Marinus en Ton een zonnig 2021!

 

Delen:

One thought to “Een Zonnig 2021!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *