Een verrassend nieuwjaar

Bart op bezoek

 

Ton in gesprek met Bart Homminga

De Fietswerkplaats is een erkend leerbedrijf. Elke 4 jaar komt een adviseur langs om te toetsen of wij nog aan de eisen voldoen. Bart Homminga van SBB leerbedrijven had het bij ons al gauw gezien. We zijn de komende 4 jaar opnieuw erkend. Een goed begin van het nieuwe jaar.

Oprijlaantje

 

Een vrouw aan de telefoon meldde dat ze een flink aantal fietsen had. Of wij die bij haar op wilde komen halen. Normaal gesproken schuiven we dat door naar onze vaste ophaalddag, de tweede zaterdag van de maand. Maar omdat het om een flink aantal fietsen ging, besloten we ze direct op te halen. De dame aan de telefoon meldde erbij dat ze aan het eind van de oprijlaan stonden. ‘Kunnen we daar keren met een aanhanger?’ informeerden we. ‘Nee, dat zal niet lukken’ zei ze. We gingen direct op pad en parkeerden de auto met aanhanger aan het begin van de oprijlaan. Om vervolgens te voet de oprijlaan op te lopen. 100 meter. 200 meter. 300 meter. We kwamen tijdens de wandeling niet meer bij van het lachen. Een oprijlaan van honderden meters, werkelijk waar. Gelukkig stond er mooie partij fietsen voor ons klaar. En keren bleek geen enkel probleem. Dus gauw de auto met aanhanger gehaald en de fietsen ingeladen. Met dank voor de heerlijke wandeltocht 🙂

Wat heb ik nou aan mijn fiets hangen? 

 

Ronald als testrijder

We verkochten deze Fixiebrothers fiets als een eenvoudige fiets met terugtrapnaaf zonder versnellingen. Maar toen we een testrit maakten, bleek de fiets wel degelijk versnellingen te hebben. Sterker nog, het is een automaat. Als je hard fiets, schakelt hij automatisch naar een hogere versnelling. Wauw, zo’n fiets hebben we nog niet eerder in huis gehad. De nieuwe eigenaar heeft geluk, want aan de prijs veranderen we niks. Afspraak is afspraak.

Het jaar is nog maar net begonnen en we hebben nu al een paar heerlijke verrassingen achter de rug. Namens het hele team wensen we ook onze lezers een verfrissend en verrassend 2024!

 

 

 

 

 

 

Delen:

One thought to “Een verrassend nieuwjaar”

  1. Leuke berichten in het nieuwe jaar. Ook voor al het personeel van de fietswerkplaats een goed en succesvol 2024, zowel privé als zakelijk. Met groet, IEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *